1. Immortals Fenyx Rising ontvangt een verhalende trailer

Immortals Fenyx Rising ontvangt een verhalende trailer

Demo nu beschikbaar via Google Stadia.

Immortals Fenyx Rising heeft een verhalende trailer gekregen.

De trailer is hieronder te zien. Daarnaast is er nu een gratis, speelbare demo beschikbaar via Google Stadia. Mensen met een Google-account kunnen de demo onder andere via hun browser spelen.

Immortals stond eerder bekend als Gods and Monsters. De game draait om Fenyx, een halfgod die spelers zelf samenstellen en de Griekse goden van de ondergang moet redden op The Golden Isle. Het eiland is verdeeld in negen regio's, ieder met een eigen Griekse god. De game doet verder sterk denken aan The Legend of Zelda: Breath of the Wild, met een staminabalk en de optie om alles te beklimmen.

Immortals Fenyx Rising komt op 3 december voor Xbox Series X en Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Stadia en pc uit. Mensen die eerst een current-gen versie kopen, kunnen later een gratis next-gen update downloaden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Zo zie je maar wat voor impact Breath of The Wild heeft gehad op huidige games die in ontwikkeling zijn. Ze hebben echt een nieuwe standaard qua openwereld games gezet.

    Eerst Genshin Impact en nu dit, het effect is zichtbaar.
  • @wiebeamalur tja idd slap aftreksel van BotW maar dat kan je over zoveel games zeggen. Iedereen inspireert elkaar op een bepaald vlak. Tis niet dat je zegt baanbrekend ofzo

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren