1. De verschillende modi in Guilty Gear Strive

De verschillende modi in Guilty Gear Strive

Vechtgame komt op 9 april uit voor PS5, PS4 en Steam

Arc System Works heeft een nieuwe trailer voor hun aankomende vechtgame Guilty Gear Strive uitgegeven, waarin de verschillende modi van het spel centraal staan.

De game heeft een arcademodus die spelers met alle personages kunnen doorlopen om hun eindfilmpjes te ontgrendelen. Ook is er een tutorial waarin spelers de basis van de game uitgelegd krijgen. De Mission Mode bevat een progressiesysteem waarin spelers allerlei items en bonussen kunnen ontgrendelen en aan specifieke voorwaarden moeten voldoen. 

Verder is er survival, waarin steeds pittigere vijanden tegenover spelers komen te staan en men zo lang mogelijk moet zien te overleven. Er is tot slot een trainingmodus, waarin spelers zoveel als ze willen kunnen oefenen.

Guilty Gear Strive komt op 9 april uit voor PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam. Door de Deluxe of Ultimate Edition van de game te reserveren, krijgt men op 6 april al toegang op PS5 of PS4. Strive had eigenlijk vorig jaar al uit moeten komen, maar de ontwikkeling liep vertraging op door het coronavirus.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren