1. Voorlopige plattegronden E3 2018 vrijgegeven

Voorlopige plattegronden E3 2018 vrijgegeven

Hard- en softwaregigant verkiest eigen locatie

Op de officiële website zijn drie voorlopige plattegronden voor de E3 verschenen.

Het was al eerder dit jaar bekend dat Microsoft helemaal geen stand heeft en heeft gekozen voor een eigen locatie naast de E3, waar ook het Xbox FanFest plaatsvindt.

Hier wordt ook de persconferentie gehouden en vinden tevens alle overige activiteiten plaats van Microsoft. Om deze reden heeft het bedrijf dan ook geen Xbox-stand op de beursvloer. Wel is een kleine ruimte gereserveerd voor Mixer, het streamingplatform van Microsoft. Square Enix neemt de plek van Microsoft over en heeft hiermee een stand die bijna twee keer zo groot is als in 2017.

Opvallend is dat CD Projekt Red geen grote stand heeft, maar alleen twee vergaderruimtes heeft gereserveerd. Mogelijk betekent dit dat Cyberpunk 2077 niet speelbaar is voor alle bezoekers en dat de rpg alleen achter gesloten deuren getoond gaat worden. De kans is wel aanwezig dat de game op de beursvloer bij bijvoorbeeld Sony of Microsoft aanwezig is.

Een handig overzicht met alle data van de grote persconferenties is hier te vinden. E3 2018 vindt plaats van 12 tot en met 14 juni in Los Angeles.

E3 2018
E3 2018
E3 2018

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Oooh dat is vet Warner Bross staat er dus wel tussen!
    Laat de trailer van MK11 maar komen !
  • @BiohazardJP

    Ik hoop eerder Rocksteady hun game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren