1. Dit zijn de wapenklassen en moves in Deathloop

Dit zijn de wapenklassen en moves in Deathloop

Genoeg materiaal om vijanden te slim af te zijn

Arkane Studios heeft meer informatie gegeven over de wapenklassen in Deathloop.

De wapenklassen bestaan uit machetes, handgeweren en SMGs (die kunnen in beide handen tegelijk vastgehouden worden), machinegeweren, rifles, shotguns, een stil nagelpistool, een 'Sapper Charge' (een soort granaat), een automatische turret en de Hackamajig, een gereedschap waarmee gesloten deuren ontgrendeld kunnen worden en turrets gehackt kunnen worden.

Spelers kunnen ook bepaalde moves genaamd 'Slabs' gebruiken. Zo zorgt de Reprise-Slab er voor dat hoofdpersonage Colt wanneer hij doodgaat de tijd even terug kan spoelen en maakt Aether hem tijdelijk onzichtbaar.

In Deathloop doorlopen spelers telkens opnieuw een 'loop', maar het is mogelijk om bepaald wapens en Slabs mee te nemen in volgende 'runs'. Dat kunnen spelers bewerkstelligen met een mysterieus goedje genaamd Residuum.

Deathloop wordt ontwikkeld door Arkane Studios, de ontwikkelaar van games als Dishonored en Prey. De studio is onderdeel van Bethesda en dus ZeniMax, dat is overgenomen Microsoft. De game is op consoles echter een jaar exclusief op PlayStation 5, omdat die deal al voor de overname is gesloten. Het spel komt op 14 september naar PS5 en Steam.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren