1. De website van Disco Elysium hint naar een nieuw project

De website van Disco Elysium hint naar een nieuw project

Prequel of sequel?

De officiële website van Disco Elysium hint naar een nieuw project.

Bezoekers van de website van Disco Elysium stonden vanochtend voor een verrassing. De pagina is namelijk tijdelijk offline gehaald. In plaats van de gebruikelijke webpagina, stuitten bezoekers op het star-and-antlers-logo. Dit logo is afkomstig uit de wereld van de game en wordt gebruikt door de 'communisten'.

Het logo kenmerkt de Antecentennial Revolution, een sleutelgebeurtenis in de geschiedenis van Elysium. Het is nog onduidelijk waar de ontwikkelaar precies naar hint, maar de fans van de game zijn in de veronderstelling dat het om een prequel van de game gaat.

Disco Elysium draait om een politieagent die geheugenverlies heeft door veelvuldig alcoholgebruik en een moord moet zien op te lossen. Het speelt zich af in een open wereld, in een stad genaamd Revachol. Het spel verscheen vorig jaar voor pc en werd geprezen om diens unieke verhaalvertelling en keuzevrijheid.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren