1. De week van IG – Aankomende reviews, Solo en E3-Poll

De week van IG – Aankomende reviews, Solo en E3-Poll

Openheid van zaken: dat is het devies in De Week van IG. En daarom tikken we (nou ja, ik) elke week even een updateje over de stand van zaken met de site, nieuwe features, aankomende artikelen en natuurlijk ook onze aanloop naar E3.

Strontzenuwachtig worden ze van ons bij de technische dienst van onze uitgeverij. We weten namelijk dat er een nieuwe ‘build’ aankomt van InsideGamer, waarin een aantal issues weggewerkt zijn maar waarin vooral ons MemberContent CMS terug gaat keren. “Deze week” is wat we nu mee hebben gekregen, dus dat kan vandaag zijn, maar ook vrijdag. Snel dus. Maar dat weerhoudt ons er niet van om als ongeduldige tijgers over hun afdeling te ijsberen.

Over ijsberen gesproken; het is hier niet harden zo warm op de redactie, zelfs met alle wapperapparaten aan. En toch weigeren we om de koelte buiten op te zoeken, omdat er teveel belangrijke dingen op stapel staan. Zo valt Detroit binnenkort bij ons op de mat en gaat Lars ermee aan de slag (de rij gegadigden was groot bij ons). Ook kwam Conan vorige week binnen waar Derek op gesprongen is (onverstandig, moet je niet doen bij Conan). Hij is sowieso De Binnenblijver van de Week, want hij is daarna snoeihard met State of Decay aan de slag gegaan. En last but not least: binnenkort dropt er een recensie van Hyrule Warriors bij ons in de inbox van IG-member Lars Houtman.

Verder is een persoonlijk dingetje waar ik naar uitkijk de persvoorstelling van Solo: A Star Wars Story aanstaande donderdag. Eigenlijk zou ik vanmiddag ook naar die van Deadpool 2 gaan, maar daar was geen tijd voor (er moest even een update geschreven worden), maar Solo laat ik me niet afpakken. Ik maak me alleen wel zorgen om die film aangezien de voorstelling bijna een week eerder is dan de releasedatum, wat heel niet-Star Wars is, en de marketing- en hype-buzz minimaal was. Of mijn zorgen terecht zijn, weten jullie donderdagavond/vrijdagochtend als ik mijn kritische bevindingen 'op papier' heb gezet.

Solo: A Star wars Story

Wat de E3 betreft blijft het balletje trouwens ook maar rollen. We hebben al een hoop afspraken gemaakt en de agenda begint al lekker vol te lopen. Daarnaast zijn de perfecte redactieleden alvast op scherp gezet die jullie alles gaan vertellen over het nieuws van de persconferenties én al het nieuws eromheen. We hebben een goed geoliede machine geprepareerd waaronder rotten in het vak Michel en Wilbert. En het uit-team neemt 'groentje' Jacco Peek naar Los Angeles die ons daar gaat helpen met de hands-on previews, interviews en de aflevering van IG in LA (die we natuurlijk wederom gaan maken). Hij heeft zichzelf sinds zijn stage hier alleen maar verbeterd, dus weten zeker dat hij ook in de US of A gaat knallen.

IG in LA

Genoeg te doen dus weer deze week en ook genoeg leuks voor jullie om weer naar uit te kijken!

PS; Het weergeven van het aantal reacties op artikelen op de voorpagina staat in de planning. (We know, we know!)

PPS; Nog even een hart onder riem voor de scholieren die deze week begonnen zijn aan de examens. Hopelijk wordt het snel wat frisser, want concentreren met deze hitte is knap lastig. Succes met het behalen van een tas aan een vlag!

PPPS; We zijn eigenlijk nu al benieuwd naar welke E3-presentaties jullie op dit moment uitkijken. Daarom dit polletje. Laat in de comments weten waarom je die keuze hebt gemaakt. Kunnen we volgende week weer even op terug komen.

Naar welke presentatie/persco kijk jij uit?
Sony
Microsoft
Nintendo
Ubisoft
Bethesda
Devolver
Square Enix
Anders, namelijk...
Created with PollMaker

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

  • Ik wil heel graag Sony roepen, maar eerlijk gezegd kijk ik het meeste uit naar de persco van Ubisoft en dat is eerlijk gezegd maar om één reden en dat is dat ik het gevoel dat ze komen met een nieuwe Prince of Persia game niet van mij af kan shaken. Nog steeds heb ik elke nacht een droom waarbij ik achtervolgd word door de Dahaka (en meestal dood ga door de Dahaka, maar dat doet er niet toe)

    Maar ook Sony kijk ik heel erg naar uit. En Square Enix ben ik ook erg benieuwd naar, ik hoop nog steeds op een aankondiging van een full HD remaster (een remake zal enkel in m'n dromen blijven bestaan) van de beste game ooit gemaakt a.k.a. Final Fantasy VIII.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren