1. De Wolves maken zich klaar voor de oorlog met Ghost Recon in Breakpoint

De Wolves maken zich klaar voor de oorlog met Ghost Recon in Breakpoint

Bèta begint 5 september en de inschrijvingen zijn nú geopend

Ubisoft heeft tijdens zijn E3-presentatie een nieuwe trailer laten zien van Ghost Recon Breakpoint en heeft tegelijkertijd de inschrijvingen geopend voor de bèta.

Naast de aankondiging van de bèta, introduceert Ubisoft Ghost Recon Delta Company. Het initiatief is gericht op de community en is volgens Ubisoft bedoeld voor spelers die graag hun passie willen delen.

Ghost Recon Breakpoint speelt zich af op een eiland genaamd Aurora, waar het bedrijf Skell allerlei soorten door kunstmatige intelligentie aangestuurde drones ontwikkelt. De drones zijn omstreden nadat een politicus wordt neergeschoten door een veiligheidsdrone.

Spelers spelen als de soldaat Nomad, die naar Aurora wordt gestuurd voor een missie die compleet in de soep loopt. De game richt zich voornamelijk op overleven, waarbij zogenaamde elite Wolves-soldaten op de speler jagen. De grote antagonist van de game is Cole Walker, gespeeld door Jon Bernthal.

Ghost Recon Breakpoint verschijnt op 4 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Wilbert Meetsma Wilbert Meetsma verliest zich dolgraag in ellenlange Westerse rpg's en veel te ingewikkelde strategiegames op de pc. Verder houdt hij van games in alle soorten en maten, of het nou lompe shooters zijn, of nét iets te pretentieuze indie-games. Behalve voetbalgames. Voetbalgames zijn stom.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren