1. Dit zijn de Xbox Games with Gold-spellen van juni

Dit zijn de Xbox Games with Gold-spellen van juni

Met onder andere Portal: Still Alive

De Xbox Games with Gold-spellen van juni zijn bekendgemaakt.

De Xbox One-games deze maand zijn EA Sports-game NHL 19 (van 1 tot 30 juni) en de Smash Bros.-achtige game Rivals of Aether (van 16 juni tot 15 juli).

De Xbox 360-games zijn deze keer wat interessanter: van 1 tot en met 15 juni kan men Portal: Still Alive downloaden. De geprezen puzzelgame van Valve laat spelers met een speciaal geweer portalen maken om zo door levels heen te komen. Van 16 tot en met 30 juni is de actiegame Earth Defense Force 2017 beschikbaar. Beide Xbox 360-games kunnen ook op Xbox One gespeeld worden.

Xbox Live Gold-leden kunnen elke maand zonder verdere kosten een aantal Xbox One- en Xbox 360-games binnenhalen. Deze spellen kunnen ze blijven spelen zolang ze lid blijven van Xbox Live Gold.

Microsoft kondigde gisteren al aan dat Xbox Game Pass naar pc komt. De pc-versie van Xbox Game Pass draagt dezelfde naam als de Xbox One-versie, maar is een aparte bibliotheek aan games. Microsoft zegt meer dan honderd pc-games 'van hoge kwaliteit' te bieden met meer ruim 75 partners.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • NHL is op zich een welkome game maar al eerder heb ik een wat vreemd gevoel gehad bij de overlap die ik bij GwG steeds meer zie door er EA titels in te stoppen. Dat gebeurde eerst nooit maar sinds November zitten er al een stuk of 7-8 EA titels in die je bij EA acces abo eigenlijk al had…
  • Portal maar even installeren, de rest laat ik liggen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren