1. Dit zijn de Xbox Games with Gold van april

Dit zijn de Xbox Games with Gold van april

Met onder andere Outcast: Second Contact

De Xbox Games with Gold van april zijn bekend.

Dit houdt in dat Xbox Live Gold-leden zonder additionele kosten weer een aantal games kunnen downloaden. Vanaf 16 april tot en met 15 mei is dat Outcast: Second Contact op Xbox One. De remaster van de in 1999 verschenen actie-adventure game stuurt spelers naar een mysterieuze planeet. Het spel is oorspronkelijk in België ontwikkeld. Indiegame The Technomancer is tevens heel de maand april te downloaden.

Op Xbox 360 kunnen Gold-leden van 1 tot 15 april aan de slag met Star Wars Battlefront 2 (de game uit 2005) en van 16 tot 30 april met Tom Clancy's Ghost Recon 2: Advanced Warfighter. Beide games zijn via backwards compatibility ook speelbaar op Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Niet slecht moet ik zeggen.
  • Wat mij betreft een niet al te beste maand wederom. Ik hoop niet dat het een flinke gewoonte gaat worden EA titels weg te geven. Volgens mij is dit nu de tweede of derde keer in 3-4 maanden. Voor sommigen wellicht leuk maar abonnees van EA acces hebben zo een game minder bij gwg.
  • Prima maand op star wars na.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren