1. Dit zijn de Xbox Games with Gold van juni

Dit zijn de Xbox Games with Gold van juni

Met o.a. Shantae and the Pirate's Curse

Microsoft heeft de Xbox Games with Gold van juni onthuld.

De 2D-platformer Shantae and the Pirate's Curse is van 1 tot en met 30 juni beschikbaar op Xbox One. Daarnaast komt de adventure Coffee Talk vanaf 16 juni beschikbaar op de console.

Qua Xbox 360-games (die van backwards compatibility ook voor Xbox One-gamers beschikbaar zijn), staat vanaf 1 juni de komische actiegame Destroy All Humans op stapel, en wordt deze op 16 juni vervangen voor de intense shoot 'em-up Sine Mora.

In de resterende dagen van deze maand kunnen Overlord 2 en V-Rally 4 nog binnengehaald worden. Daarnaast blijft Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr nog tot 15 juni beschikbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Nou dit is wel matig hadden betere titels bij gekund
 • @smaakmaker

  Ach ps plus was ook niet best vorige keer.

  Hoewel ik persoonlijk de sim games ergt of vind.
 • Vanaf de release van de Series X lekker opheffen dat Gold. De 'gratis' games zijn al tijden ruk, betalen voor online is niet meer van deze tijd met bakken free to play titels en crossplay. Straks komt Xcloud er ook nog bij, dan heb je drie abonnementen, en Microsoft heeft al moeite met helder communiceren.
 • @That Mr Awesome
  Volgens mij is al bevestigd dat de xCloud bij Gold of Ultimate zal worden inbegrepen. Maar 100% op papier staat het nog niet.
 • @Gaaiz
  Sure, er zal in de vorm van Ultimate wel een pakketdeal komen, daar is idd al naar gehint. Maar waarschijnlijk ook wel los. En de meerwaarde van Gold zie ik niet meer, ook in de strategie van Microsoft van openheid bieden om te spelen waar en wanneer je wilt. Het is raar om crossplay te spelen tegen pc gebruikers in dezelfde free to play game en dat je op Xbox daar nog een extra abbo voor moet afsluiten.
 • @That Mr Awesome
  Het zou weliswaar een mooie en qua binding een handige zet zijn als het betaald online spelen vervalt voor free to play titels. Of zelfs zoals je (denk ik) suggereert om het games with gold te laten vallen in combi met gold waarvoor voorheen 60 pj gevraagd werd. En dan doorvaren met een abbo van 10-15 pm waar xcloud en gamepass inzitten.
  Echter zie ik dat absoluut niet gebeuren gezien de concurrentie het ook gewoon doet en zelfs qua kosten meer die richting op gaat. Als ik me niet vergis betaal ik nu pj ook meer voor ps plus dan 4-5 jaar geleden en zijn die kosten in principe gelijk met gold/gwg (los van aanbiedingen). En Nintendo is er natuurlijk enige tijd terug ook mee aankomen zetten.
 • Normaal gesproken word ik wel een beetje enthousiast van Games with Gold, maar hier heb ik weinig mee.
 • Destroy all humans is wel leuk om in de collectie te hebben..
 • dit is wel echt zwaar onder de maat zeg. man man, lekker zo die zomer maanden binnen in ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren