1. Dit zijn de Xbox Games with Gold van mei

Dit zijn de Xbox Games with Gold van mei

Met o.a. Marooners en The Golf Club 2019

De Xbox Games with Gold van mei zijn bekend.

Het gaat om de games die Xbox Live Gold-leden zonder verdere kosten binnen kunnen halen. Deze games kunnen gespeeld worden tot men het Xbox Live Gold-abonnement opzegt.

Vanaf 1 tot en met 31 mei kan op Xbox One de game Marooners gespeeld worden, een partygame gevuld met minigames. Vanaf 16 mei tot 15 juni is de golfgame The Golf Club 2019 beschikbaar.

Qua Xbox 360-games is van 1 tot en met 15 mei de actiegame Earth Defense Force: Insect Armageddon beschikbaar. Vanaf 16 mei is het de beurt aan de prettig ogende actiegame Comic Jumper: The Adventures of Captain Smiley. Deze Xbox 360-games zijn ook speelbaar op Xbox One via backwards compatibility.

Xbox Games with Gold

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Poeh.. Teleurstellende maand. Al kijk ik amper meer naar de GwG sinds Gamepass.
 • @Gaaiz Same, elke keer als er een bericht komt wat betreft GwG denk ik: Ohja die zijn er ook nog.
 • Steeds dezelfde gratis reclame over steeds dezelfde service.

  De Meta_Coola’s van de Microsoft Services. (Sorry Meta).

  Edit: Ik wil mij excuseren moest ik iemand beledigd hebben. Zeker naar Meta toe. Die vergelijking was niet nodig.
 • @Don Carpaccio Kerel, donder ff lekker op. Als iemand ergens een bepaalde voorkeur voor heeft kan dat gewoon geuit worden. Meteen met de meest extreme te vergelijken slaat nergens op.

  Ontopic. Op Gamepass staan voor mij meer interessante games op dan met games of gold voorbij komt. Ik kijk er gewoon niet meer naar uit. Niks met reclame te maken, gewoon mijn ervaring.
 • @Robskeee

  Ik heb bewust die "@Robskeee" weg gelaten zodat dit niet rechtstreeks naar u bedoelt is.

  Het is gewoon een feit dat die gamepass vaak ter sprake komt. Ben ik tegen die gamepass? Absoluut niet! Ik heb zelf die pass voor de PC.

  Ben ik tegen u voorkeuren? Haha nee, waarom zou ik tegen iemand zijn keuzes zijn.

  Ik heb alleen een hekel aan berichten die diensten op regelmatige basis bekritiseren of ophemelen komende van 1 of meerdere personen.

  Moet ik mij daar niet druk om maken? Misschien wel, maar ik kan er niet aan doen. Ik vind het alleen raar dat er mensen zijn die (om het in even in een ander verhaaltje te gieten) Netflix verafgoden i.p.v. de serie die ze nu aan het zien zijn.

  PS: heb wel liever een rustiger tegenargument gehad. Ik voel me absoluut niet superieur (integendeel) en sta gerust open voor een gezonde discussie. Die donder ff op hoeft dus niet. Ben geen stoere jongen.
 • @Don Carpaccio
  Je hebt twee likes maar het zal aan mij liggen maar begrijp je post niet?
  Niemand is hier positief tegen beter weten in toch? Iets waar de verwijzing dan aardig mank gaat. Maar wellicht zit mijn aanname er compleet naast
 • @Don Carpaccio
  Goh.. Dus als iemand tegen jou zegt "Ik kijk geen televisie meer, want ik heb Netflix" maak je ook zulke opmerkingen? Da's gezellig..
 • @Gaaiz Jij en Robskeee pakken wel elk moment aan om even te melden hoe geweldig de service van Microsoft wel niet is. Niets mis mee maar als iemand daar dan een opmerking over maakt moet je niet zo verontwaardigd reageren.
 • @Mr. Grand

  Ik vind het eerlijk gezegd allemaal wel meevallen… Niet buitenproportioneel, o.i.d.
 • @Mr. Grand
  Als ik mijn comment geschiedenis zo snel door lees heb ik afgelopen maanden (los van vandaag) vijf maal Gamepass benoemd.
  Misschien heb ik een comment of twee gemist, maar volgens mij is dat niet bepaald "elk moment".
 • @Mr. Grand Zeg ik hier hoe geweldig ik de service van Microsoft vind dan? Jij bent hier degene die overdrijft MR GRAND, niemand zegt wat over hoe geweldig iets is, en al zeker niet elk moment.
 • @Gaaiz
  haha ja deze maand is wel ultiem hoor. Ik kan me even niet heugen het ooit slechter gezien te hebben.
 • @xevulutionx
  ben best jaloers op The Golf Club 2019!
 • @Soon.
  Echt waar? Ja ik heb geen golf game in mn assortiment op welke console dan ook als ik me niet vergis. Nu trekt t me niet heel erg maar kan me niet voorstellen dat ik er tijd in stop. Wellicht dan leuk voor de golf fannaat.
 • @xevulutionx
  Ik heb vanaf de PS2 altijd Tiger Woods PGA Tour gekocht. Geen reet aan in je eentje, maar met een paar vrienden op de bank met een biertje erbij is golf echt tof!

  Had nog nooit van deze serie gehoord, tot nu… de game krijgt redelijk reviews!
 • @Soon.
  hmmm ik zie het inderdaad mbt de reviews. Kan me wel vinden in je verhaal. Beetje op een skillgame achtige manier kan dat best leuk zijn. Ja wie weet test ik het nog eens.
 • @xevulutionx
  wij zijn behoorlijk fanatiek… de golftermen zijn ons nu ook niet meer onbekend en maakt het kijken naar golf op TV nog best vermakelijk ook!
 • @Gaaiz ik heb me begin van de week ook maar eens geabonneerd op Gamepass. Had ik veel eerder moeten doen. Ideaal!
 • Sinds Xbox game pass gaat deze service erop achteruit.
 • Meh. Ps plus is toch wat meer waar voor je geld inmiddels

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren