1. Dit zijn de Xbox Games With Gold voor november

Dit zijn de Xbox Games With Gold voor november

Indie- en Indy-games

De Games With Gold voor de maand november zijn onthuld door Microsoft. Deze games krijgen Gold-leden gratis bij hun abonnement.

Abonnees kunnen komende maand twee Xbox One-titels verwachten. Van 1 t/m 30 november gaat het om de game Aragami: Shadow Edition downloaden. Hierin speel je als een ondode huurmoordenaar die de kracht heeft om schaduwen te besturen. Van 16 november t/m 15 december is ook het spel Swimsanity! verkrijgbaar, een coöperatieve onderwatershooter voor maximaal vier spelers.

Daarnaast komen er twee oudere games beschikbaar voor leden van Gold. Van 1 t/m 15 november kunnen leden de game Full Spectrum Warrior van de originele Xbox downloaden. In deze game uit 2004 leid je twee teams door een oorlog. Van 16 t/m 30 november is de Xbox 360-game Lego Indiana Jones beschikbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Swimsanity zegt me helemaal niks, zometeen is even googlen.
  • Swimsanity lijkt me leuk om te proberen in co-op, maar dat is 't wel zo'n beetje.
  • Het is al enige maanden al zeer bedenkelijk wat er in terecht komt. Ik gok dat ze hier ergens volgend jaar gewoon mee kappen.
  • Beter mee stoppen. De titels slaan nergens op

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren