1. De zaterdagkaarten voor Gamescom zijn nu al uitverkocht

De zaterdagkaarten voor Gamescom zijn nu al uitverkocht

Nu moet je helaas vrij nemen

Gamescom dagkaarten voor zaterdag 25 augustus zijn nu al uitverkocht. De andere dagen zijn nog te koop. Dat blijkt uit de Gamescom-website.

Gamescom is 's werelds op één na grootste game-evenement ter wereld (de grootste is de Asia Game Show). Het event vindt één keer per jaar plaats in Keulen, Duitsland in de tweede helft van augustus. Dit jaar zal de Gamescom plaatsvinden tussen woensdag 22, en zaterdag 25 augustus.

Hoewel de dagkaarten voor zaterdag uitverkocht zijn, zijn er nog wel kaarten beschikbaar voor woensdag, donderdag en vrijdag voor 15,50 euro per persoon. Kinderen tussen 7 en 11 hebben korting en betalen maar 7 euro per persoon en kinderen die jonger zijn dan dat hebben gratis toegang. Ook zijn er kaarten met korting voor 9,50 euro voor bijvoorbeeld studenten. Wil je weten of jij korting kan krijgen? Lees het op de FAQ-pagina van Gamescom.

Gamescom

Een schoolreisje naar Gamescom

Een leuk detail is dat Duitse scholen zelfs op schoolreis kunnen naar de beurs. Hoewel augustus in de vakantieperiode valt, hebben namelijk niet alle scholen in Duitsland dan vrij. Speciaal daarvoor is er een gelimiteerde hoeveelheid 'school class tickets' voor leraren om hun klas mee te nemen op schoolreisje. Voor 6,50 per persoon (inclusief de leraar en andere begeleiders) kunnen klassen toegang krijgen tot het evenement. Bovendien zal er een speciaal educatief programma zijn voor deze klassen over media, banen, carrière-mogelijkheden en meer om het een geschikte schoolreis te maken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • Niet te geloven, ik ben vorig jaar voor het eerst geweest en heb alleen mensen gezien die rondliepen met een doos om daar op te kunnen zitten en een 2uur te wachten voordat ze 5min een spelletje kunnen spelen.
  Voor mij echt nooit meer.
 • @HanTheMan
  Dit dus.
  Twee jaar geleden geweest (samen met een maat) en leuk om een keer gezien en meegemaakt te hebben, maar als dit het toppunt van je jaar is, dan moet je je leven nog eens flink evalueren…

  Wat een ellende, hahah… XD
 • @Piet S.
  Nee, mensen denigreren in de comment-sectie op een gamesite is lekker nuttig…
 • @Soon.
  Ik val niemand persoonlijk aan. Daarom zeg ik ook 'ALS dit…'.
  En laten we wel wezen (ik weet niet of je er ooit geweest bent), maar dat KAN niemand echt geweldig vinden. Geloof me.
 • @Piet S.
  Ach, kom op Piet. Tuurlijk kan iemand dit wel geweldig vinden. Wij vinden dat alleen niet ;-)
 • @Erik07
  Ik doel er meer op dat ik me niet voor kan stellen dat iemand het leuk vindt om +/- 2 uur in een rij te zitten/liggen (de drukte in de loopgangen daargelaten), om vervolgens 5 minuten een demo van een game te mogen spelen.
 • @Piet S. Haha wat een ellende inderdaad, die cosplays die ik ook zag en hele trieste jonge mannen met een bordje free hugs.. ik kon wel janken (een beetje van het lachen)
 • @HanTheMan
  Hahaha! Plaatsvervangende schaamte hoor.. :'D

  Ps. De E3 bijwonen (bv. de Nintendo en MS conferenties/streams), lijkt me dan wel weer vet om een keer mee te maken.
 • Leuke ervaring voor een keer, was .mij altijd net te druk en het wachten ben ik ook geen fan van haha maar je moet er ooit geweest zijn de sfeer is wel tof.
 • Op de normale dagen zou ik zelf nooit gaan. Gelukkig lukt het nog altijd om kaarten te kopen voor het business gedeelte op de woensdagen. Die dag kun je redelijk door en is de wachttijd nooit alsof je op zaterdag met mooiweer bij Euro Disney aanschuift.
 • Ik ben er geweest in 2010 en 2011. De 1e keer was erg leuk en ik heb veel kunnen zien, maar die 2e keer in 2011… man man, ik heb 2 uur gewacht om 5 minuten Skyrim te mogen aanschouwen, verschrikkelijk. Het was duidelijk dat kaartverkoop prioriteit had.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren