1. Saints Row 5 en Dead Island 2 komen nog steeds

Saints Row 5 en Dead Island 2 komen nog steeds

'We geven al onze kracht eraan'

In een gesprek met Gamesindustry heeft Klemens Kundratitz, CEO van Koch Media en eigenaar van Deep Silver, aangegeven dat Dead Island 2 nog altijd in ontwikkeling is.

Tijdens E3 2014 werd de eerste trailer van het langverwachte Dead Island-vervolg getoond. De ontwikkeling van het spel heeft echter een aantal vreemde wendingen genomen. De originele ontwikkelaar van Dead Island besloot om de focus te verleggen op Dying Light en zo belandde het project in de handen van Yager Developments. Deze studio zag echter ook van het project af en uiteindelijk besloot Dambuster Studios de ontwikkeling op te pakken.

"Kijk, Dead Island is een belangrijk merk voor ons en we willen het daarom precies goed doen. Dit alles is een betoog van onze vastberadenheid om het goed te krijgen", vertelt Kundratitz

"Het is een mooi verhaal dat de game nu bij de derde studio ligt, maar wij willen beoordeeld worden op het eindresultaat en we zijn zelfverzekerd dat wanneer het zover is, het een kick-ass zombie-game is. We geven al onze kracht eraan.", aldus Kundratitz.

Verder vertelt de man dat er ook nog altijd aan een nieuwe Saints Row wordt gewerkt. De game ligt volgens Kundratitz dicht bij hun hart en hij zegt dat hier volgend jaar op terug gekomen wordt.

Naast de bovengenoemde games verschijnt de nieuwste titels van Koch Media deze week. Houd voor de review van deze game gamer.nl in de gaten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren