1. Dead or Alive 6 aangekondigd met een trailer

Dead or Alive 6 aangekondigd met een trailer

Na zeven jaar een nieuw deel

Dead or Alive 6 is officieel aangekondigd door Koei Tecmo met een aankondigingstrailer.

Dead or Alive 6 heeft een nieuwe engine. Daarmee brengt de game veel veranderingen met zich mee. Zo kunnen personages zweten wanneer ze een combo hebben voltooid en zijn ze zichtbaar gewond wanneer ze klappen incasseren.

Ook introduceert Dead Or Alive 6 een nieuw vechtsysteem dat voor beginners toegankelijker is. Zo zijn de combo's Fatal Rush en Break Gauge krachtige aanvallen die gemakkelijk geactiveerd kunnen worden. Ervaren spelers kunnen de combo's wel sterker maken door deze perfect te timen.

Kasumi, Hayate, Hayabusa, Helena, Jann Lee en Zack zijn al bevestigd als speelbare personages. Volgens regisseur Yohei Shimbori komen er zowel bekende vechters als nieuwe gezichten naar de vecht-game.

Waarschijnlijk wordt er meer over Dead or Alive 6 verteld tijdens de E3, die volgende week in Los Angeles wordt gehouden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Ooo lekker een nieuwe DOA ! Die komt er zeker in bij mij. Wel even wachten wat voor setup ze nu gebruiken en als ze net als bij DOA5 weer een kale versie gratis houden, ga ik wel voor die.
  • OMG YESS!
  • @Hyuga-Gray
    Misschien maakt Tifa wel haar debut en zo te zien is ze geschikt 😂

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren