1. Dead or Alive 6: Core Fighters is nu gratis te downloaden

Dead or Alive 6: Core Fighters is nu gratis te downloaden

De game is, net als Dead or Alive 5, plotseling gelanceerd

Dead or Alive 6: Core Fighters is officieel uit voor Xbox One, Playstation 4 en pc. De game is plotseling te downloaden en hij is nog gratis ook. Je begint met vier gratis speelbare personages, maar het is ook mogelijk om andere personages bij te kopen.

Nieuwe personages kopen is niet per se nodig. De eerste vier worden namelijk na een bepaalde periode weer gewisseld voor vier anderen. De eerste zijn Kasumi, Hitomi, Diego en Bass. De game stond eerder al in de Xbox store, maar de regisseur, Yohei Shimbori, gaf in een eerder interview al aan dat dit een fout was en dat de game hiermee nog niet officieel aangekondigd was. Later werd bekend dat er inderdaad een gratis versie kwam.

Dead or Alive 6

Net als Dead or Alive 5 is de gratis versie zonder vooraf gecommuniceerde releasedatum gelanceerd. Opvallend is dat Core Fighters veel eerder verschijnt ten opzichte van de release in vergelijking met Dead or Alive 5. De gratis versie van die game verscheen namelijk anderhalf jaar later dan release.

Fans zijn er erg blij mee dat de game gratis is. “Dat het gratis is, is wel een voordeel. Spelers die de game normaal niet zouden kopen, kunnen er nu mee in aanraking komen en dat zou leuk zijn”, aldus Reddit-gebruiker dreamfall.

Lees hier de review van Dead or Alive 6. In april verschijnt de volgende grote fighting game, Mortal Kombat 11.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Ha nice! Ga ik zeker even checken vandaag.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren