1. Dead or Alive 6 krijgt demo en King of Fighters-crossover

Dead or Alive 6 krijgt demo en King of Fighters-crossover

24 vechters speelbaar in demo

Ontwikkelaar heeft meerdere aankondigingen omtrent Dead or Alive 6 gedaan tijdens de Evo-kampioenschappen in Japan.

Op vrijdag 22 februari kunnen Xbox Live Gold- en PlayStation Plus-abonnees een 'Deluxe Demo' downloaden. Als onderdeel van de demo kunnen spelers de training-modus, tutorial en introductie van de Story Mode testen. Tevens zijn online ranked lobby's beschikbaar, voor spelers die hun talenten tegen anderen willen demonstreren. Alle 24 personages die bij de lancering zijn inbegrepen kunnen geprobeerd worden, wat vrij uniek is voor demo's van vechtgames. De proefversie is speelbaar tot en met zondag 24 februari, maar specifiekere start- en eindtijden zijn niet bekend.

Hiernaast is bekendgemaakt dat in samenwerking met SNK een aantal personages uit King of Fighters 14 naar de game worden gebracht. Mai Shiranui en een nog onbekende vechter worden in juni toegevoegd via de Season Pass.

Dead or Alive 6 heeft een nieuwe engine. Daarmee brengt de game veel veranderingen met zich mee. Zo kunnen personages zweten wanneer ze een combo hebben voltooid en zijn ze zichtbaar gewond wanneer ze klappen incasseren.

Dead or Alive 6 is vanaf 1 maart beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren