1. Dead or Alive 6 komt op 15 februari 2019 uit

Dead or Alive 6 komt op 15 februari 2019 uit

Veel bonussen aangekondigd

De westerse releasedatum voor Dead or Alive 6 is 15 februari 2019, aldus Koei Tecmo.

De game verschijnt dan op pc via Steam, PlayStation 4 en Xbox One. Mensen die de game op consoles reserveren ontvangen het speelbare persoange Nyotengu, een "vrouwelijke versie van Tengu". Xbox One-spelers met een reservering ontvangen ook een extra kostuum voor Ryu Hayabusa.

Verder ontvangen mensen een extra kostuum voor Kasumi wanneer men Dead or Alive 6 voor 14 maart 2019 digitaal koopt. De digitale deluxe editie van het spel bevat zelfs 25 extra kostuums en exclusieve muzieknummers.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Netjes netjes
 • DoA is voor mij, na Smash Bros, de tofste fighting game, maar ik toen Team Ninja 5 euro kan per pakje ging vragen in de PS store, was ik er snel klaar mee. Ik weet, alle extra pakjes op de wereld doet niets af aan gameplay en game balans. Maar ik weet niet of het komt omdat ik games "compleet" wil hebben qua wat er beschikbaar voor is of omdat ik van cosmetics hou, als een dev een shitload aan cosmetic content voor de hoofdprijs in de store gaat gooien en en ik niet voor een redelijk bedrag mijn verzameldrang van alles wat ik tof vind kan bevredigen, is het snel gedaan met een game voor mij.

  5 euro per pakje, waarvan er vaak reskins tussen zaten of dat voor meerdere fighters exact dezelfde outfit gemaakt was (dus niet alleen keihard cashen op cosmetics die niet eens 1/5e van de prijs waard is, maar ook nog eens ultiem lui programmeren) en dan voor 2000 euro aan content de store op knallen.

  Ik kan het zelfs niet hebben bij Free to Play games die onmogelijke prijzen vragen voor extra content, cosmetisch of niet. Bij world of warships hadden ze ook een tijdje dat ze hard gingen op de premium schepen voor 50-60 euro per schip en path of exile heeft ook alle cosmetics zoals weapon skins en pets voor niet minder dan 20 euro in hun store.

  Mischien maak ik me druk om niets en is hoe druk ik mij maak om cosmetics verre van rationeel, maar als ik bedrijven de hoofdprijs zie vragen voor items die mijn gameplezier kunnen verrijken en ze echt helemaal los gaan op het uitbrengen van die overpriced shit, dan weet ik van mezelf dat ik het spel links moet laten liggen, hoe tof de game ook is.

  En dat ga ik wrs ook doen met DoA 6, hoe tof me de game ook lijkt. De reden van mijn betoog is dat dit me frustreert, zeker omdat ik makkelijker kan denken "doe alsof de game niet bestaat, dan doettie dat ook niet" dan "doe alsof de content niet bestaat, dan is het er niet".
 • @Fukushu
  En dan heb je ook nog alle vechters die waarschijnlijk achteraf uitgebracht gaan worden, want cashcow.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren