1. Death Stranding kan in first-person worden gespeeld

Death Stranding kan in first-person worden gespeeld

'Geen first-person shooter'

Alle vrijgegeven gameplay-beelden van Death Stranding door Kojima Productions zijn tot nu toe in third-person geweest, er is inmiddels echter bekendgemaakt dat de nieuwe titel van Kojima ook in first-person gespeeld kan gaan worden.

De veronderstelling was dat Death Stranding een third-person perspectief ging hanteren. Kojima heeft inmiddels zelf in een Tweet laten weten dat Death Stranding óók in first-person gespeeld kan worden. Kojima benadrukt in dezelfde Tweet dat Death Stranding absoluut geen first-person shooter is.

Kojima staat erom bekend dat hij graag nieuwe genres introduceert, zo bestempelde hij zijn Metal Gear Solid-reeks als een action-adventure stealth game. Kojima heeft in een andere Tweet laten weten dat Death Stranding wederom een nieuw genre introduceert, Death Stranding heeft volgens Kojima het Social Strand System-genre. Waarschijnlijk refereert Kojima met dit nieuwe genre naar het online multiplayer-aspect van het spel.

Death Stranding komt op 8 november uit voor PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa, houdt van spellen met een open wereld zoals The Witcher en voorlopers hiervan zoals Donkey Kong 64. Ook altijd in voor een potje Overwatch en Rocket League. Wacht nog steeds op Skate 4...

Reacties

  • baas
  • Hideo Kojima: "The main character has 10 fingers".    Fans: "baas"!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren