1. Death Stranding kan in first-person worden gespeeld

Death Stranding kan in first-person worden gespeeld

'Geen first-person shooter'

Alle vrijgegeven gameplay-beelden van Death Stranding door Kojima Productions zijn tot nu toe in third-person geweest, er is inmiddels echter bekendgemaakt dat de nieuwe titel van Kojima ook in first-person gespeeld kan gaan worden.

De veronderstelling was dat Death Stranding een third-person perspectief ging hanteren. Kojima heeft inmiddels zelf in een Tweet laten weten dat Death Stranding óók in first-person gespeeld kan worden. Kojima benadrukt in dezelfde Tweet dat Death Stranding absoluut geen first-person shooter is.

Kojima staat erom bekend dat hij graag nieuwe genres introduceert, zo bestempelde hij zijn Metal Gear Solid-reeks als een action-adventure stealth game. Kojima heeft in een andere Tweet laten weten dat Death Stranding wederom een nieuw genre introduceert, Death Stranding heeft volgens Kojima het Social Strand System-genre. Waarschijnlijk refereert Kojima met dit nieuwe genre naar het online multiplayer-aspect van het spel.

Death Stranding komt op 8 november uit voor PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • baas
  • Hideo Kojima: "The main character has 10 fingers".    Fans: "baas"!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren