1. Death Stranding-ster Norman Reedus bezoekt voor het eerst Kojima Productions

Death Stranding-ster Norman Reedus bezoekt voor het eerst Kojima Productions

Kojima deelt foto's van het bezoek op Twitter

Acteur Norman Reedus heeft voor het eerst ontwikkelaar Kojima Productions bezocht in Japan.

Reedus (bekend van The Walking Dead) werkt al enkele jaren samen met Hideo Kojima. Het tweetal maakte eerst de Silent Hills-demo voordat het gehele project werd geannuleerd. Toen Kojima bij Konami vertrok en zijn eigen studio oprichtte, kondigde hij Death Stranding aan, waarin Reedus de hoofdrol speelt.

Afgelopen weekend bezocht Reedus voor het eerst de studio van Kojima Productions. Hoewel Reedus al veel voice-over- en mocap-werkt voor de game heeft gedaan, was dit blijkbaar niet op het kantoor van de studio. In onderstaande foto's op Twitter is te zien hoe Reedus op een bord in de studio schrijft. De tekst lijkt te zeggen '2 the genius! Shabu Shabu', waarna zijn handtekening volgt.

Death Stranding is in de maak voor PlayStation 4. Een releasedatum is niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Damn dit spel gaat zuigen.. Hideo kojima's naam in iedere texture en in ieder bericht… Iedere stap die je zet hoor je geen voetstap maar hideo kojima ingefluisterd door…. hideo Kojima!
 • @Zorewin

  Uhm ja, niet iedereen is eenmaal tegelijkertijd Director/Producer/Designer/Writer bij grootschalige producties en scoort zulke hoge cijfers zowel kritisch als financieel.
 • @Ardyn Je bedoelt niet iedereen heeft zo'n grote E-peen als Hidieo? Klopt ja.. iedere missie begin eind scherm 1000 keer zijn naam in MGS5.. Man wat is die kerel onzeker
 • @Zorewin

  Hij heeft voorliefde voor films.
  En wat ik bedoel, is dat hij pretty much de visie van een game eigenhandig bedenkt en schrijft. Met succes.
 • Nog steeds zwaar geïnteresseerd in deze game.
  Hideo Kojima is een held terecht dat zijn naam vaak inbeeld komt bij zijn games als iemand dat verdient is het Hideo Kojima wel.
 • @Meta_coola

  Hideo Kojima is inderdaad wel één van de personen die het verdient ja.
  Buiten de vele geweldige éénmansprojecten dan.
 • Ik wilde al net zeggen, hoe komt hij dan in de game, ahaha.
  Maar ja, andere locatie. Is op zich wel logisch, je gaat niet al die A-lijst acteurs voor games elke maand over laten vliegen naar Tokio.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren