1. Death Stranding-teases op Twitter verschenen

Death Stranding-teases op Twitter verschenen

Hier is een helpende hand

Op Twitter teaset Kojima Productions over Death Stranding, maar wat de boodschap van de tweets precies inhoudt, is vooralsnog onbekend.

Dit doet het bedrijf onder de hashtag #DSStories, wat over het algemeen wordt gebruikt om een kijkje achter de schermen te bieden. Deze keer wordt er echter gekeken naar handen en hoe zij symbolische betekenissen kunnen bevatten.

De tweets bespreken chiraliteit, een term die gebruikt wordt in scheikunde om een bepaald soort symmetrie te beschrijven. Twee voorwerpen zijn chiralisch als ze elkaars spiegelbeeld zijn, maar niet met elkaar overeen komen. Zo zit de duim van de linkerhand rechts en die van de rechterhand links, waardoor ze niet hetzelfde zijn, maar wel elkaars spiegelbeeld vormen.

In de tweets wordt besproken hoe handen symbolisch zijn in Boeddhisme. Ook wijst Kojima Productions fans erop dat handen schudden nooit wordt gedaan met een chiralische tegenpool, maar handen vasthouden meestal wel.

Wat dit precies te maken heeft met Death Stranding is niet duidelijk. Kojima staat wel bekend om zijn cryptische tweets en verborgen boodschappen. Zo denkt men dat de game zich in IJsland afspeelt op basis van foto's van mos.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Elk beetje info over deze game intrigeert me…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren