1. Death Stranding-briefingstrailer uitgebracht

Death Stranding-briefingstrailer uitgebracht

49 minuten durende video volgt later vanochtend

Een 7 minuten durende briefingstrailer van Death Stranding doet de missie van het hoofdpersonage Sam Bridges uit de doeken.

De video werd eerder al getoond op Gamescom, maar het is voor het eerst dat hij officieel op internet te zien is. Naast Sam Bridges (gespeeld door Norman Reedus) zijn er personages als Amelie (Lindsay Wagner) en Die-Hardman (Tommie Earl Jenkins) te zien.

Vanaf 9:00 uur Nederlandse tijd wordt er op de Tokyo Game Show een 49 minuten durende video van Death Stranding getoond, waarin meer informatie over de eigenlijke gameplay wordt gegeven. Kojima vraagt op Twitter aan fans om de video niet te kijken, als ze al overtuigd zijn van Death Stranding. Tot slot toonde Kojima ook de Tokyo Game Show-poster van de game.

Death Stranding is vanaf 8 november verkrijgbaar op PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Cant wait 😍😍😍

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren