1. Releasedatum en gameplay van Death Stranding onthuld

Releasedatum en gameplay van Death Stranding onthuld

Game komt op 8 november uit

Tijdens een livestream op het PlayStation Twitch-kanaal is er gameplay van Death Stranding getoond en is de releasedatum onthuld: 8 november.

Gisterenavond begon de livestream rondom Death Stranding en waren er alleen nog maar vage beelden gezien, maar zojuist verscheen er een trailer met gameplay van de game en werd de releasedatum onthuld.

Eerder vandaag lekte de releasedatum van de game al uit via het Facebook-account van PlayStation Taiwan, maar nu is de releasedatum daadwerkelijk bevestigd.

In Death Stranding van Metal Gear-ontwikkelaar Hideo Kojima moet Sam Bridges, gespeeld door Norman Reedus, een getransformeerde wereld trotseren. Bridges draagt de overblijfselen van de toekomst en moet de gebroken wereld herenigen. Andere acteurs en actrices zijn onder andere Mads Mikkelsen, Léa Seydoux en Troy Baker.

Kojima laat weten dat Death Stranding een compleet nieuw soort actiegame wordt waar spelers geïsoleerde steden en een gefragmenteerde samenleving met elkaar in contact moeten brengen. Alle elementen van de game, waaronder het verhaal en de gameplay, hangen samen dankzij het thema 'connectie'. Hoe dat precies tot uiting komt is niet bekend.

Sony heeft een website online gezet rondom Death Stranding. Hier is ook de game te reserveren.

Tot slot zijn er ook diverse speciale edities van de game onthuld, die je hieronder kunt bekijken. Door de standaard editie te reserveren kunnen spelers diverse extra's ontgrendelen.

Death Stranding
Death Stranding
Death Stranding
Death Stranding

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Allright, ben echt benieuwd. Hideo hideo hideo hideo.
 • Oké dit gaat awesome worden. Eerlijk gezegd is alles wat ze nu hebben laten zien precies zo als ik het in m'n hoofd had sinds de game voor het eerst was aangekondigd.
 • @Meta_coola
  Dat is knap.
 • Even serieus, nu moet je toch wel geïnteresseerd zijn?
 • Intrigerend qua sfeer een verhaalelementen, ziet er ook heel fraai uit! Gameplay oogt het hier en daar wat iffy in mijn ogen. En nog altijd weet ik niet wat hij nu allemaal wil zeggen, waarbij dus vanaf het begin al de indruk blijft hangen dat het vooral een game is om heel intellectueel over te doen. Jammer, maar niks voor mij ben ik bang.
 • Een ding is zeker:

  Miyamoto maakt ook deze keer weer een meesterlijke game!
 • Ben benieuwd wat Piet zijn mening is :p haha
 • @CyberFl kansloos figuur is het. Indien het een nintendo exclusief zou zijn geweest, zou hij net niet klaarkomen.
 • @CyberFl Die heeft geen mening over de game zelf, dus die zal je hier niet gauw vinden.

  Ontopic: Blijft nog steeds vaag net als de MGS games waren, maar het lijkt me tegelijk zo bijzonder om dit te spelen. Ik zou dit niet eens op de huidige gen willen spelen maar meteen op de PS5.
 • @CyberFl

  De beelden zien er spectaculair uit. Het hele sfeertje is cool en vernieuwend!
 • Ziet er goed uit, en eindelijk weer een game die echt iets nieuws doet, heerlijk!
 • Normaal kan ik aardig inschatten en begrijpen waarom er een enorme hype is. Nu snap ik dat vanwege Kojima wel maar voor de rest weet ik nog steeds niet echt wat ik nu aan gameplay moet verwachten. Toch zie ik hordes enthousiastelingen die het al helemaal door hebben, begrijpen en nu al op de tribune zitten te juichen voor deze game. Het zal dan aan mij liggen maar gek vind ik t wel want vaak is mijn mening eenheidsworst pur sang en lig ik vrijwel altijd in lijn met de massa. Nu zie ik echt niet waarom ik al wild zou moeten zijn van enthousiasme, ook al vind ik vrijwel al Kojimas games erg goed. Ik wil gewoon echt goede sessies zien zodat ik gameplay en verhaal kan inschatten maar dat lukt me hier niet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren