1. Sony haalt Death Stranding uit lijst met exclusives op website

Sony haalt Death Stranding uit lijst met exclusives op website

Andere plannen voor Kojima's nieuwe game?

Death Stranding is niet meer te vinden op een pagina van de PlayStation-website. Dit meldt gebruiker Vestan op het Restera-forum.

In een lijst met exclusives was Death Stranding in ieder geval tot 26 mei nog te vinden, zoals te zien is in een internetarchief, maar inmiddels is de game weggehaald. Op de gehele pagina is de game van Kojima Productions niet meer te vinden.

Bij de oorspronkelijke aankondiging van Sony's deal met Kojima Productions voor Death Stranding werd al bekendgemaakt dat een pc-versie in de maak was en moest verschijnen na de PS4-versie. Mogelijk betekent de verdwijning op de PlayStation-site dat er nu andere plannen voor de nieuwe game van Hideo Kojima zijn.

Kojima heeft vaak gasten op bezoek en gaat ook vaak op visite bij andere studio's. Zo was de bejubelde gameontwikkelaar laatst op social media te zien met onder andere Jade Raymond, die nu verantwoordelijk is voor games die verschijnen op Google Stadia. Vorig jaar vond ook een ontmoeting plaats tussen Gabe Newell en Hideo Kojima, wat weer kan duiden op een mogelijke Steam-release.

Op maandag 19 augstus wordt de Gamescom: Opening Night Live-stream getoond, waarbij Kojima zelf aanwezig is en ook aankondigingen van onder andere Google, Microsoft en Epic worden gedaan.

Death Stranding verschijnt op 8 november voor PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • Volgens mij was het al bekend dat deze game geen PS4 excl. zou zijn, dus niet zo'n rare zet.
  • Nieuwe Steam release? Half Life 3? Zal het dan toch….eindelijk? Beste FPS ooit gemaakt😄

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren