1. Deathloop vertraagd naar 14 september

Deathloop vertraagd naar 14 september

Game werd vorig jaar ook al uitgesteld

Deathloop is wederom uitgesteld; de game van Arkane komt nu op 14 september uit.

De PlayStation 5- en pc-game zou oorspronkelijk eind vorig jaar verschenen, maar werd uitgesteld naar 21 mei. Ook die releasedatum blijkt nu niet meer haalbaar. Arkane Lyon laat weten dat het er zeker van wil zijn dat de kwaliteit van het spel zo hoog mogelijk is. "We willen deze extra tijd gebruiken om een leuke, stijlvolle en duizelingwekkende ervaring voor de speler te creëren."

In Deathloop arriveren spelers op een wetteloos eiland genaamd Blackreef. Ze zitten gevangen in een soort loop waarbij de dag zich telkens herhaalt, tenzij men op één dag de acht doelwitten op de juiste volgorde doodt. Het doel is de doelwitten vinden, de volgorde aanhouden en daarmee de loop te doorbreken.

Deathloop wordt ontwikkeld door Arkane Studios, de ontwikkelaar van games als Dishonored en Prey. De studio is onderdeel van Bethesda en dus ZeniMax, dat inmiddels is overgenomen door Microsoft. De game is op consoles echter een jaar exclusief op PlayStation 5, omdat die deal al voor de overname is gesloten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren