1. Decidueye was tweede keuze voor Super Smash Bros Ultimate

Decidueye was tweede keuze voor Super Smash Bros Ultimate

Incineroar kreeg voorkeur als vechter voor Super Smash Bros. Ultimate

In een recent interview heeft de director van Super Smash Bros. Ultimate, Masahiro Sakurai, gezegd dat de pokémon Decidueye de tweede keuze was als vechter voor Super Smash Bros. Ulimtate. Er moest nog een pokémon in de game en Decidueye en Incineroar waren de beste opties.

Bij de beslissing welke pokémon het beste die rol kon vervullen waren nog twee opties over: Decicueye en Incineroar. Uiteindelijk ging de voorkeur toch naar de vuur-pokémon en werd Decidueye van tafel geveegd.

Ook gaf Sakuari zijn mening over dat er te weinig personages in Smash Ultimate zitten die afkomstig zijn van Nintendo Switch-games. Hiermee refereert de director naar de game-series als Arms en Xenoblade Chronicles 2. Volgens Sakurai is dit te wijten aan de geplande releasedatum van Super Smash Bros. Ultimate waardoor er te weinig tijd over was om alsnog de personages erin te kunnen verwerken.

Met de aankomende lancering van Piranha Plant als personage werd door Sakurai aangegeven dat het personage werd gekozen, omdat Sakurai een personage wilde die niet bekend stond als een superheld en daarmee meer variatie kon creëren tussen de beschikbare vechters.

Bij de toevoeging van de nieuwe personages als Simon en Richter Belmont, Ridley en King K. Rool werd uitgelegd dat hun implementatie gebaseerd was op een eerdere poll van Nintendo. In eerste instantie waren de personages bedoeld als dlc-uitbreiding voor de Wii U-versie van Super Smash Bros.. Uiteindelijk kwamen deze personages naar de Nintendo Switch-versie van de serie.

Super Smash Bros. Ultimate is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Pokémon, smokémon. Ik moet zeggen dat ik vrijwel nooit een van de Pokémon kies bij Ultimate, maar ik heb ze ook nog niet allemaal.

  Tot nu toe zijn Megaman, Kirby, Mario, Little Mac, Captain Falcon en Marth mijn favoriet, maar ik heb nog niet de helft. Ben zelf erg benieuwd naar Sonic.
 • @Luigi1985 sorry, maar daar ga je toch de mist in. Het is een poes. Met een broekje. Een VLAMMEND broekje!

  Ik ben echt gruwelijk slecht als Incineroar (ik gooi vijanden tegen de touwen en dan BAM in m'n eigen face :() maar ik vind hem wel super leuk.

  Voor nu Ganondorf all the way. Heerlijke hard-hitter!
 • @Bert de Vries

  Die heb ik nog niet. Moet wel zeggen dat ik World of Light aan het spelen ben en al wel wat andere personages heb unlockt met andere modi.

  Ik denk overigens dat Kirby mijn 'main man' is (is het een vent?), want als een stage niet lukt met een ander personage, dan lukt ie met Kirby meestal wel uiteindelijk. Alleen dan doe ik veelal hetzelfde trucje en dat voelt een beetje als vals spelen.

  Bedenk me ook net dat ik Luigi nog niet eens heb
 • @Luigi1985 Ganondorf kom je pas heel laat tegen. Speelde daarom in het begin vooral met Captain Falcon (beetje dezelfde move-set). Heb ook alles via World of Light geunlocked.

  Veel leuker dan X keer de classic mode door te moeten spelen.

  Zit nu op 96% procent ofzo, en de game al op alle manieren uitgespeeld, maar mis volgens mij nog 2 characters (heb er nu 71)

  Kirby is een jochie, lees ik nu: https://www.google.com/search?q=is+kirby+a+boy+or+girl
 • @Bert de Vries
  Ganondorf, the Wi-Fi hero;)

  Zelf speel ik voornamelijk meta knight, maar ik merk wel dat de joycons erg slecht werken als ze het weg zit van de switch. Soms heb je echt enorme imput lagg.
 • Rex en Jin mogen er van mij zeker in!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren