1. Def Jam Recordings teaset nieuwe game

Def Jam Recordings teaset nieuwe game

Een fighter?

Def Jam Recordings heeft op Twitter gehint naar een nieuwe game. Bij de tweet staat een afbeelding van een van hun fighting games uit het verleden.

Er zijn meerdere Def Jam-games uitgekomen. Spellen waarin je het als beroemde artiesten tegen elkaar opnam in een fighter zijn het bekendst, zoals Def Jam: Fight for NY en Def Jam: Icon uit 2004 en 2007. Later kwam ook Def Jam: Rapstar uit, een karaokegame waarin spelers moeten rappen.

Volgens het Twitter-account van het beroemde platenlabel is het tijd voor een nieuwe game in de serie. Het account belooft "een speciale aankondiging" zodra ze 1 miljoen volgers hebben. Op dit moment staat de teller op ruim 999.000.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Day one buy, vond Icon ook sick ondanks heftige kritiek op de game.
  • Fight for NY was echt mijn favoriete game die ik bezat op de PS2. Icon sloeg een beetje een verkeerde weg in, maar was nog steeds vermakelijk. Laten we hopen dat het weer om een fighter gaat en niet om een karaoke game XD.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren