1. Dit zijn alle games in de PlayStation Plus Collection

Dit zijn alle games in de PlayStation Plus Collection

In totaal 20 games

Sony heeft de definitieve lijst met games in de PlayStation Plus Collection onthuld. In de nieuwe lijst zijn twee games opgedoken die eerder nog niet bekend waren gemaakt.

De PlayStation Plus Collection is een verzameling van twintig games die PlayStation 5-bezitters gratis bij hun abonnement op PlayStation Plus krijgen. Het moet worden gezien als een soort 'greatest hits' van de PlayStation 4.

De collectie bevat tien exclusieve games van Sony's eigen Worldwide Studios. Het gaat om Bloodborne, Days Gone, Detroit: Become Human, God of War, Infamous Second Son, Ratchet and Clank, The Last Guardian, The Last of Us Remastered, Until Dawn en Uncharted 4: A Thief's End.

Ook zijn er tien games in de lijst opgenomen van third-party ontwikkelaars en uitgevers. Hier zijn twee games in te vinden die eerder nog niet waren genoemd voor de collectie, namelijk Call of Duty: Black Ops III - Zombies Chronicles Edition en Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

De andere acht games zijn Batman: Arkham Knight, Battlefield 1, Fallout 4, Final Fantasy XV Royal Edition, Monster Hunter: World, Mortal Kombat X, Persona 5 en Resident Evil 7 biohazard.

Volgens Sony zullen spelers extra voordelen opmerken wanneer ze deze PlayStation 4-games op een PlayStation 5 spelen. Het gaat dan om snellere laadtijden en verbeterde of stabielere framerates via de functie Game Boost van de PS5.

De PlayStation Plus Collection is vanaf de release van de PlayStation 5 beschikbaar; in Nederland is dat op 19 november. Nadat je een game hebt geclaimd, blijft die in je bibliotheek zolang je een actief abonnement hebt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Mooie lijst aan games!
    Heb ze alleen op 1 of 2 na allemaal al gekocht.
  • in ieder geval wat te spelen op release!
  • 21 titels! Genoeg keuze lijkt me. En ook nog bugsnacks erbij
  • Waarom niet de Uncharted Remaster? Maar mooie extra dienst!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren