1. Speciale edities van Final Fantasy 7 Remake onthuld

Speciale edities van Final Fantasy 7 Remake onthuld

Final Fantasy-fans hebben genoeg keuzes

Tijdens de E3-persconferentie van Square Enix zijn er verschillende speciale edities van Final Fantasy 7 Remake onthuld.
Naast de standaardversie verschijnt er een deluxe-versie van het spel waarbij spelers er een artboek bij krijgen, de soundtrack op cd, een Cactua Summon-uitbreiding en een steelbook-hoesje waarop Sephiroth staat afgebeeld.

Daarnaast heeft Square Enix de '1st Class-editie' van Final Fantasy 7 Remake aangekondigd. Bij deze editie van het spel krijgen spelers de deluxe-versie plus een standbeeld van Cloud op zijn motor en met zijn zwaard in de hand. Deze versie van het spel is alleen verkrijgbaar via de Square Enix Store.

Bovendien ontvangen spelers bij alle versies van het spel een Chocobo Chick Summon Materia-uitbreiding en ten slotte krijgen spelers die de digitale versie pre-orderen een exclusieve PlayStation 4-thema.

De speciale edities verschijnen net als de standaardversie op 3 maart 2020 exclusief voor PlayStation 4. De afbeeldingen van elke editie zijn hieronder te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren