1. Demo Monster Hunter Rise morgen beschikbaar op Switch

Demo Monster Hunter Rise morgen beschikbaar op Switch

Riiiiiise

Er verschijnt morgen een demo van Monster Hunter Rise op de Nintendo Switch. Dat heeft Capcom aangekondigd tijdens een speciale stream voor de aankomende game.

De demo zal tijdelijk beschikbaar zijn en verdwijnt op 1 februari weer van het digitale platform. De demo-versie bevat vier quests in het gebied Shrine Ruins. Spelers kunnen alle verschillende wapens gebruiken in de demo en kunnen het spel zowel solo als in multiplayer proberen.

Ook werden er tijdens de stream nieuwe details onthuld over het spel. Zo kunnen spelers op beesten rijden met de vaardigheid Wyvern Riding. Je kunt zo ook gevechten beginnen tussen de monsters. Verder is onder andere het nieuwe gebied Frost Islands onthuld en zijn er een aantal nieuwe en terugkerende monsters uitgelicht, zoals de Goss Harag, Barioth, Khezu, Great Baggi en Tigrex.

Monster Hunter Rise verschijnt op 26 maart voor de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Monster Hunter Stories 2 komt sowieso in huis, maar over deze game twijfel ik nog. Heel nice dat er een demo uitkomt dus! Morgen meteen even binnenhalen! :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren