1. Deoxys bevestigd voor Ex-Raid gevechten Pokémon GO

Deoxys bevestigd voor Ex-Raid gevechten Pokémon GO

Ex Raid-gyms zijn nu te vinden in de game

De mythische pokémon Deoxys komt naar EX Raid gevechten in Pokémon GO. De dna-pokémon is te vinden in zijn normale vorm. EX Raid-passen zijn te krijgen wanneer je een Raid-gevecht wint bij een gekwalificeerde EX Raid-gym.

Vanaf vandaag kunnen spelers de gekwalificeerde gyms voor EX Raid-gevechten terugvinden in details van een gym. Om Deoxys te vinden moet je eerst een EX Raid-pas zien te krijgen. Alleen met de verkregen uitnodiging voor het EX-Raid gevecht met Deoxys zien de spelers wanneer en waar zij de pokémon kunnen bevechten en vangen in Pokémon GO.

Deoxys gaat overigens Mewtwo vervangen in EX-Raid-gevechten. Volgens Niantic wordt Deoxys een zware uitdaging dus samen vechten met vrienden is zeker aan te raden. Onthoud dat je alleen een Ultra-vriend of 'beste' vriend kan uitnodigen om samen te vechten. Dus boost jouw vriendschapsniveaus om ze op dit niveau te krijgen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren