1. Derde Testronde nieuwe PUBG-map begint vannacht

Derde Testronde nieuwe PUBG-map begint vannacht

Sanhok het hele weekend speelbaar voor alle PUBG-spelers

De nieuwe map voor PlayerUnknown's Battlegrounds, nu met de naam Sanhok, is dit hele weekend speelbaar voor alle spelers.

De nieuwe map is vanaf 11 mei om 4 uur 's nachts beschikbaar tot 14 mei, 1 uur 's middags. Deze derde omgeving voor PUBG, voorheen bekend als Codename: Savage, heeft bovendien de naam Sanhok gekregen, gebaseerd op het Thaise woord voor plezier en het Filipijnse woord voor kip. Om op Sanhok te spelen, kunnen spelers met Steam de Experimental Server-versie van PUBG downloaden.

In deze derde testronde heeft de map een aantal aanpassingen ondergaan. Zo is er nu een groot grottenstelsel te vinden en zijn de namen van alle locaties gewijzigd. Ook de gameplay is aangepast. Zo vallen Red Zones voornamelijk buiten de witte cirkel en komen wapens als de Scar-L en AKM vaker voor.

Dit artikel delen

Over de auteur

Wilbert Meetsma Wilbert Meetsma verliest zich dolgraag in ellenlange Westerse rpg's en veel te ingewikkelde strategiegames op de pc. Verder houdt hij van games in alle soorten en maten, of het nou lompe shooters zijn, of nét iets te pretentieuze indie-games. Behalve voetbalgames. Voetbalgames zijn stom.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren