1. Check om 19.00 uur de Borderlands 3 gameplayonthulling

Check om 19.00 uur de Borderlands 3 gameplayonthulling

Dertig minuten aan gameplay en meer!

Borderlands-fans gaan vandaag smullen, want Gearbox organiseert namelijk vanavond vanaf 19.00 uur een livestream, waarin de ontwikkelaar dertig minuten aan gameplay van Borderlands 3 laat zien. Dat niet alleen, er zijn ook al beelden ontdekt van nog niet getoonde gameplay van de game.
Borderlands 3

Fans ontdekten deze gameplay, omdat ze in de demonstratievideo van ECHOcast, de Twitch-uitbreiding van Borderlands 3, erachter kwamen dat de naam, 'xfvkhjrvufoqpn3qwvmggipsd', te zien was. Deze bleek gekoppeld te zijn aan een Twitch-kanaal, waar de nog niet getoonde gameplay te zien was. De video duurt maar een halve minuut, maar fans hebben al genoeg conclusies weten te trekken. In de dertig seconden wordt onder andere de user interface en een nieuw soort wapenkist van het merk Maliwan getoond. De wapens van dit merk hebben overigens niet één, maar twee elementen. De clip werd vrij snel verwijderd, maar was al wel door een gebruiker opgeslagen.

De Twitch-uitbreiding, genaamd ECHOcast, maakt het mogelijk voor kijkers om de wapens, vaardigheden en rugzak van Twitch-streamers, die Borderlands 3 streamen, te bekijken. Daarnaast krijgen kijkers de kans om loot te ontvangen als de streamer een wapenkist opent. Deze uitbreiding heeft al veel nieuwe details gelekt, omdat dataminers er al bijgekomen zijn. Zo weten we dat Zane, The Operative, kan kiezen tussen het gebruiken van een Drone, een Digi-Clone of een schild. Amara, de Siren, kan ervoor kiezen om de grond hard te stompen, een projectie van haarzelf vooruit te schieten of om vijanden vast te houden in een vuist. De vaardigheden van Moze en Fl4k zijn nog niet bekend.

Check hier straks de livestream van de Borderlands 3-presentatie!

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • Gameplay?

  beetje gepiel in het menu! Niet de moeite, maar ik heb geklikt hoor!
  *edit*
  excuus, linkje in de tekst gemist!

  *edit 2*
  nu slaat mijn comment helemaal nergens meer op.
 • De twitch extensions is leuk maar is het niet beetje veelste vroeg? het is voor BL3 alleen en de game zelf komt pas September toch uit? wrm dan al in mei uitkomen :P
 • Zou ik voor de console versie gaan of de 6 maanden latere Steam versie???

  Dilemma's!!!
 • @Don Carpaccio
  Hangt er vooral vanaf op welk platform je het meest met anderen speelt denk ik! Althans.. Als je de game vooral in co-op speelt, waar deze naar mijn mening voor gemaakt is… :)
 • @Gaaiz

  Dat is ook waar! Totaal vergeten. Moet ik eens horen wat mijn geschifte medesoldaten gaan kiezen.

  :P
 • Dat was lekker, zeg. Vernieuwend waar nodig en voor de rest lekker vertrouwd. Heerlijk!
 • @Bert de Vries

  Helemaal mee eens,, helaas moet ik er wel lang ervoor wachten totdat het op steam te spelen is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren