1. Destiny 2 verschijnt in december voor next-gen consoles

Destiny 2 verschijnt in december voor next-gen consoles

Gratis update voor huidige spelers

Destiny 2 is vanaf 8 december op PlayStation 5, Xbox Series X en Series S verkrijgbaar.

Dat heeft Bungie aangekondigd. Eigenaren van de PS4- of Xbox One-versie kunnen een gratis update downloaden op de next-gen console.

Op zowel de PS5 als Series X draait de game straks in 4K, terwijl het spel in 1080p op Xbox Series S loopt. Alle drie de consoles geven het spel in 60 frames per seconde weer. De game laadt sneller op alle nieuwe consoles en heeft een field of view-slider, waarmee de grootte van de kijkhoek aangepast kan worden.

Xbox Series X- en Series S-spelers kunnen met en tegen Xbox One-spelers spelen, en PlayStation 5-spelers kunnen met en tegen PS4-gamers spelen.

Destiny 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Jammer dat het niet meteen bij de launch is, zeker aangezien de nieuwe DLC rond de launch van de ps5 uitkomt
 • @blue_blade_3
  Precies.. Ging daar zelf ook een beetje van uit. Ach ja, even geduld dan maar.
 • Ben vooral benieuwd naar hoeveel korter de laadtijden gaan zijn.
 • @DefenseForceNL
  Sowieso erg lastig timen met Destiny. Dat merkte ik met mijn "SSD op Xbox One" review ook. Voornamelijk omdat de game voordat hij gaat laden bezig is met matchmaking/zoeken naar een geschikte server. Dit duurt de ene keer een paar seconden, en de andere keer een seconde of 15-20.
  Maar wat ik nu zie is dat zonder optimalisaties de laadtijden gemiddeld al heel wat korter zijn (laden van de Tower ongeveer 40 seconden sneller). Dus ook ik ben benieuwd hoeveel Bungie hier nog in kan verbeteren (en of ze de bijvoorbeeld de Velocity Architecture goed zullen implementeren).

  Overigens zal de "console crossplay" er wel voor zorgen dat je met strikes en dergelijke alsnog lang zit te wachten tot spelers met current-gen consoles klaar zijn met laden. Tegen die tijd ben je zelf al 3 "kamers" verder. In principe geen groot probleem, maar met sommige Exotic quests waar je met 3 spelers binnen 20 minuten een missie moet voltooien kan dit wel invloed hebben als de timer al gestart is en 2 anderen minimaal 30 seconden later beginnen.
 • @Gaaiz

  Dat het laden naar de tower al een stuk sneller is vind ik al heel wat, want daar stoorde ik me nog wel het meeste aan iig. Dat leek soms echt een eeuwigheid te duren.
 • @Gaaiz

  Die je allemaal solo kunt doen
 • @Ichabod
  Dat kan ja, maar of dat leuker is? Ik speel Destiny voornamelijk als co-op game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren