1. Destiny 2 krijgt in 2021 cross-play en meer wapens

Destiny 2 krijgt in 2021 cross-play en meer wapens

Beyond 2020

Bungie is van plan om in de loop van 2021 flink wat nieuwe wapens aan Destiny 2 toe te voegen. Verder wordt er gewerkt aan een cross-play functie voor de looter-shooter.

Joe Blackburn, assistent regisseur van Destiny 2, heeft in een blogpostlaten weten dat de ontwikkelaar van mening is dat de prijzenpoule van Destiny 2: Beyond Light te klein is. De regisseur geeft aan dat hij het dan ook niet gek vindt dat spelers gefrustreerd raken door het feit dat bepaalde wapens niet meer verkrijgbaar zijn.

In het bericht doet Blackburn een drietal beloftes. Zo geeft hij aan dat alle seizoenen in jaar 4 bijdragen aan het verbeteren van het Power-ecosysteem, dat (bijna) alle wapens beschikbaar blijven voor iedereen en dat de jaarlijkse uitbreidingen in de toekomst meer wapens toevoegen dan bij Beyond Light het geval was.

Ten slotte somt de ontwikkelaar op wat spelers nog meer te wachten staat in 2021. Zo bevat seizoen 13 alle wapens van seizoen 11 en 12 en beschikt de gunsmit over wapens van seizoen 10. Daarnaast keert de Vault of Glass raid terug en wordt ergens in 2021 cross-play aan de game toegevoegd.

Hier kun je alles lezen over de toekomst van Destiny 2.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Ja ik hoop nog steeds dat ze wat meer balans vinden in de nieuwe powers, want de nieuwe powers zijn zoveel beter dan de oude.
  • @Gourami
    Eens. Ik vind dat je alleen bevroren zou moeten worden door supers. Niet door standaard abilities.

    OT: laat ze gewoon met nieuwe wapens komen, en niet oude opnieuw uitbrengen. Ik heb liever minder wapens, maar wel allemaal nieuwe die ook voor pvp of pve relevant zijn.
  • @blue_blade_3

    Nou precies dat dus alleen bevroren door supers dat zou al een hele verbetering wezen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren