1. Destiny 2-uitbreiding heet mogelijk The Fallen Warmind

Destiny 2-uitbreiding heet mogelijk The Fallen Warmind

Reddit lekt mogelijke productpagina

The Fallen Warmind is mogelijk de naam van een nieuwe uitbreiding voor Destiny 2.
Reddit claimt dat er op een GameStop-winkelpagina die inmiddels offline is informatie stond over de tweede Destiny 2-uitbreiding. Vorig jaar gingen er al geruchten over de uitbreiding, maar toen werd hij nog Gods of Mars genoemd. De huidige titel zou The Fallen Warmind zijn.

The Fallen Warmind zou nieuwe verhaalmissies op Mars krijgen. Ook zijn er nieuwe wapens, armor en gear verkrijgbaar en kan men aan de slag in nieuwe multiplayerarena's.

Op Reddit zijn enkele foto's van de productpagina geplaatst om te bewijzen dat de info echt is. Hoewel iemand dit ook zelf in elkaar gezet kan hebben, is de mogelijkheid er ook dat deze info klopt. Activision of Bungie hebben nog niets aangekondigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Een Warmind, want dat hebben ze nog niet eerder gehad als DLC..
  • Waar blijft trouwens de Warhammer vermintide 2 review? Of krijgt dat geen aandacht omdat het een PC game is?
  • @Buzzard deze komt ook uit op Xbox one en PS4 net als deel 1. Maar inderdaad, game verdient meer aandacht. Dit is voor deze generatie beetje de enige l4d vervanging die er is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren