1. Destiny 2-uitbreiding Warmind verschijnt op 9 mei

Destiny 2-uitbreiding Warmind verschijnt op 9 mei

Met een tijdelijk exclusieve Strike voor PS4

Destiny 2-uitbreiding Warmind komt op 9 mei uit. Dat blijkt uit een livestream van Bungie waarin de dlc voor het eerst is getoond.
Duidelijk is nu dat de game zich afspeelt in het poolgebied op Mars, waarin spelers de Guardian Ana Bray moeten helpen. Zij is namelijk op een oud Hive-leger gestuit.


De uitbreiding bevat naast dit nieuwe verhaal ook nieuwe wapens, gear en endgame content. Zo is er een nieuwe Raid Lair, de Spire of Stars, en het Relic-wapen The Valkyrie Javelin. PS4-gamers krijgen tenminste tot de herfst exclusief toegang tot een Strike genaamd Raid Lair of the Leviathan, daarna kan deze ook naar andere systemen komen.

Warmind voor Destiny 2 is vanaf 9 mei verkrijgbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4.

"Destiny 2 is niet het succes waar Bungie op gehoopt had. De game leeft bij lange na niet zoveel als het origineel. Dat origineel had in het eerste jaar echter ook veel kritiek te verduren, maar Bungie gooide het roer flink om, wat voor een vernieuwde interesse zorgde. Krijgen ze dit ook bij het vervolg voor elkaar?" - Michel Musters

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Destiny 2? Wat is dat? Als we het dan toch over Bungie hebben, waarom is er nog niks gepost over de succesvolle release van Halo Online (halo3 PC) wat door de community gemaakt is? Of zijn ze hier toch niet zo onafhankelijk…….
  • @Bware
    Ik denk dat Destiny 2 toch net iets populairder is, dus zal o.a. daar wel iets mee te maken hebben. Daarnaast zullen ze van IG niet alle tijd hebben dus dan maar iets populairders plaatsen.
    Ik heb wel vaker dat ik elders iets lees wat hier dan pas later of niet geplaatst word. Je kunt niet alles hebben.
  • Ik heb gisteren gespeeld maar kon met de basis vanilla versie weer naar de eeuwige aarde , ik wil iets anders !! Het viel me weer erg tegen en ik snap dat veel spelers zijn afgehaakt., Ik denk dat ze nu proberen leve te blazen in een dode game !!
  • Off Topic: Hey Michel, ik dacht dat de uitbreiding op 8 mei uitkwam en niet 9 mei. En de nieuwe strike is niet "Raid Lair of the Leviathan" maar "Insight Terminus" :) Ik hoop jullie bij deze een klein beetje te hebben geholpen.

    ON Topic: Ik heb zoals vele Destiny spelers de game + season pass gekocht maar ik ga deze toch met Argusogen bekijken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren