1. Destiny 2 komt naar PS5 en Xbox Series X

Destiny 2 komt naar PS5 en Xbox Series X

Meer details volgen

Destiny 2 komt naar de PlayStation 5 en Xbox Series X, aldus ontwikkelaar Bungie.

Tijdens de Inside Xbox-stream gisteren toonde Microsoft een lijst met ontwikkelaars die aan Xbox Series X-games werken. Bungie reageerde op deze lijst met een tweet: "Destiny 2 komt naar next-gen platforms! Meer details volgen."

Hoewel de reactie op een tweet van Microsoft is, stelt Bungie expliciet dat het spel naar meerdere next-gen platforms komt - oftewel ook de PlayStation 5. Het is nog niet bekend of cross-save toegevoegd wordt aan de game zodat spelers hun progressie voort kunnen zetten, maar dat lijkt waarschijnlijk.

Vorig jaar besloten Bungie en uitgever Activision Blizzard hun samenwerking te stoppen. Bungie is nu eigenaar van de Destiny-franchise.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Nou, als dit geen Smart Delivery ondersteunt breekt mijn klomp.. Al hebben ze dat bij Destiny 1 natuurlijk wel geflikt, maar inmiddels zijn ze ook weer onafhankelijk.
  • Ja ik ben een paar maanden terug afgehaakt met de game. Na vele uren erin te hebben gestopt was ik er wel eens klaar mee. Vooral aangezien er weer een betaalde pass gaat komen.
  • Ik had ook niet anders verwacht. Vrijwel alle actieve games komen gewoon direct naar XSX of PS5 of het nou met of zonder optimalisatie of 4K texture packs is.
  • @CerandoX.nl
    Is nu nog makkelijker geworden met consoles die bijna gelijk zijn aan redelijke game pc's. Gewoon alles op High zetten en je build eruit spugen.
  • @CyberMaranoid
    Ja het is eenvoudiger, maar ik denk dat ze wel wat meer doen dan dat. Meestal zijn de consoles wat anders (custom) geoptimaliseerd en anders dan de PC settings.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren