1. Destiny 2 voor pc tijdelijk gratis verkrijgbaar

Destiny 2 voor pc tijdelijk gratis verkrijgbaar

Wees dus snel!

Om de eerste verjaardag van Destiny 2 op Battle.net te vieren is Destiny 2 tijdelijk gratis te downloaden.

Destiny 2 is op pc exclusief verkrijgbaar op Battle.net en tot met 18 november gratis beschikbaar. Wanneer gebruikers voor die tijd hun exemplaar claimen, kunnen ze deze permanent blijven spelen. Diegenen die al een exemplaar hebben aangeschaft, krijgen een uniek embleem.

Inbegrepen in de download is de originele game, inclusief de campagne en level-cap van 20. De Leviathan-raid en Crucible-modus zijn ook beschikbaar, maar de Forsaken-uitbreiding kan eventueel los worden aangeschaft voor spelers die meer content willen. Dit pakket bevat tevens de Curse of Osiris- en Warmind-dlc.

In september werd Destiny 2 ook al gratis aangeboden voor leden van PlayStation Plus.

Destiny 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

 • Destiny 2 gratis, maar dat is een halve game. De Forsaken DLC is bijna even duur als een nieuwe game. De bedoeling is dat je die DLC dus koopt. Want eigenlijk heb je dan pas de volledige game. Jammer dat Blizzard niet als losse tak kan opereren en Battle.net met Destiny 2 en Call of Duty moet bevuilen.
 • @CerandoX.nl ja man, een game weggeven… De eikels… Het lef van die geldgraaiende stomkoppen!

  Natuurlijk mis je de expansion packs, maar dit is toch tof? Je hoeft niks hè

  Alleen al de campaign van tig uur is de moeite waard. Voor nop. Nada.

  En ik snap je punt wel, die melkerij van de uitbreidingen vind ik ook slecht, maar dit is gewoon leuk.
 • @Bert de Vries
  Ik zeg gewoon waar het op staat en ik ben soms wat direct. Misschien dat dit niet overeenkomt met jou mening.

  Bungie en Activision zijn naar mijn mening niet netjes omgegaan met Destiny en al helemaal niet met Destiny 2, door gewoon hetzelfde smerige truucje uit de halen. Destiny(2) is eigenlijk niet afgemaakt voor release, dit gebeurde pas in de DLC en veel vanilla content is toen achter de DLC paywall gezet. Wat idioot is natuurlijk.

  Destiny 2 verkoopt natuurlijk voor geen meter meer en door het weggeven van deze game proberen ze de verkoop van Forsaken even een boost te geven. Door het gratis weggeven van deze game gaan ze meer geld verdienen dan als ze het niet doen en zoals ik al zei zit veel content achter de Forsaken paywall.

  Ik vind het verder leuk dat ze de game weggeven hoor, beter iets dan niets. Ik zie het alleen voor wat het commercieel is en ik wil daar graag anderen op attenderen. Gelukkig ben je vrij om het te proberen verder.
 • @CerandoX.nl heb je de game gespeeld? Weet je wat er in de basis game zit? Je zegt te weten waar het op staat, maar weet je dat zeker?

  Een groot bedrijf als Blizzard/Activision/Bungie of wie dan ook laat nog geen scheet zonder marktplan en oog op winst. Dat is hier niet anders. Maar je krijgt een game die gewoon tof is, alleen al voor een puike campaign van meerdere uren.

  En dan is er altijd iemand in de comments die alles zo donker ziet, alles is slecht of stom of graaierij of wat dan ook. Waarom niet gewoon kijken naar wat je krijgt? En daar van genieten?

  Natuurlijk is het bedoeld om mensen te laten betalen voor content, maar bij welke game is dat niet zo? En dan nog? Het is inmiddels meer dan prima content om voor te betalen. Natuurlijk is het allemaal volledig in de soep gelopen voor Bungie met hun desastreuze launch en nog veel slechtere speler support, maar nu is het een toffe game.

  Ik snap soms gewoon waarom mensen altijd zo'n duistere kijk hebben op alles. Ja, alles is commercieel. Ja, hun betaalmethode zuigt. Maar dit is geen halve game meer, al heel lang niet meer. Dit is nu een prima game die je voor nop krijgt.

  Maar goed, misschien ben ik ook wel te fel, hoor. Ik denk alleen maar: geniet van een gratis game.
 • @Bert de Vries
  Ik heb een duistere kijk? Dus als je kritisch bent om verschillende redenen, dan zie je dingen donker? Mwah Zo zwart/wit zie ik het ook weer niet, maar de DLC is wel iets waar je rekening mee moet houden. In het geval van Destiny 2 is er een hoop geknoeid…

  Verder heb ik gezegd dat ik wilde zeggen, je beaamt zelfs een hoop punten. Ik zeg trouwens nergens wat ik van de game vindt in de bovenstaande comments.
 • @CerandoX.nl
  Ik ben het wel een beetje met Bert eens. De volledige game (dus met alle DLC) is voor een kleine 60 euro nu ook gewoon te koop (17 euro eerste 2 expansions en dan 40 voor forsaken). Tuurlijk is het betalingssysteem belachelijk, dus mensen moeten gewoon duidelijk een keuze maken of ze het leuk vinden.

  Jij focust nu heel erg op de negatieve kanten van de game, ondanks dat je zelf nergens voor hoeft te betalen. Ik vind dit soort weekendjes best prima. Je kan de game proberen en als je het leuk vind kan je altijd nog de afwegen maken de rest ook te kopen.
 • @blue_blade_3
  Prima toch. Nee ik focus mij daar niet op. Ik leg alleen mijn vinger op de zere plek.
 • @CerandoX.nl
  Aha, het komt zo wel over. Maar dat is prima inderdaad. Ieder zijn mening.
 • @CerandoX.nl

  Ik snap je helemaal. Bungie en of Activision is/zijn heel slecht omgegaan met Destiny 2 en hun fanbase. Natuurlijk is het n lokkertje om Forsaken te kopen, maar t is gratis en weekend.

  Fortuna voor Warframe zal ook deze maand uitkomen, dus het is gewoon n goeie zet. Niet dat ik Warframe en Destiny 2 veel op elkaar vind lijken, maar ze worden vaak in één adem genoemd.
 • Ik vind het wel lekker, kan ik kijken of mijn wat oudere (3 jaar) gamelaptop deze game nog trekt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren