1. Destruction AllStars-patch zet microfoons standaard uit

Destruction AllStars-patch zet microfoons standaard uit

Minder irritatie in lobby's van de game

Lucid Games heeft afgelopen nacht een patch voor Destruction AllStars uitgebracht waarmee de microfoon op de DualSense-controller standaard uitgezet wordt in lobby's.

Sinds de release van de game eerder deze week was een veel voorkomende klacht dat veel spelers de interne microfoon op hun DualSense-controller zonder dat ze het zelf doorhadden aan hadden staan. Deze optie staat ook standaard op elke PlayStation 5 aan. In lobby's van de game zorgde dit voor veel irritatie.

De hotfix voor Destruction AllStars zorgt er voor dat de microfoon van spelers standaard uit staat, en dat men er zelf voor moet kiezen om hem aan te zetten. Zo worden irritante omgevingsgeluiden door spelers die dat niet doorhebben zoveel mogelijk vermeden.

Destruction AllStars is sinds eerder deze week twee maanden lang gratis te downloaden op PlayStation 5 voor PlayStation Plus-abonnees. 

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ja, vond dat inderdaad erg irritant. Zat al te zoeken naar een optie om anderen te muten, maar heb dit nog niet kunnen vinden.

    Wel erg veel plezier met dit spel. Is voor het eerst dat ik echt het idee heb dat ik de meerwaarde van een ps5 "begrijp". Start snel op en bent dus in no-time aan het spelen, dus de ideale game voor "even tussendoor". De manier waarop er gebruik gemaakt wordt van de adaptive triggers vind ik ook wel leuk. Ik merk dat ik hierdoor niet meer naar mijn statusbalk hoef te kijken, maar puur op gevoel besluit dat het tijd is voor een nieuwe wagen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren