1. Persona 5 Royal komt volgend jaar naar het Westen

Persona 5 Royal komt volgend jaar naar het Westen

Later deze week meer over Persona 5S

Atlus heeft aangekondigd dat Persona 5 Royal in 2020 naar het Westen komt. Hierbij is ook een nieuwe trailer gelanceerd. Waarschijnlijk horen we deze week ook meer over Persona 5S.

Persona 5 Royal komt in 2020 naar het westen. Dat verkondigt Atlus. Het gaat om een uitgebreidere versie van Persona 5, dus niet om een dlc. De game zal een nieuwe opening en einde bevatten door zangeres Lyn en nieuwe gevechtsmuziek door Meguro. Daarnaast is een populaire plek toegevoegd genaamd 'Kichijoji'. Deze plek moet Tokyo representeren en 'brengt verschillende culturen bij elkaar.'

Het nieuwe hoofdpersonage, Kasumi Yoshizawa, is een uitwisselingsstudent die zich bij de Phantom Thieves voegt om haar eigen mysterieuze doel te bereiken. Ook is er een nieuwe consultant. Zijn naam is Takuto Maruki en hij is een begeleider op Shujin High na de gebeurtenissen in april. Hij helpt studenten zoals Kasumi Yoshizawa.

Verder worden er nog een paar nieuwe aspecten toegevoegd. Zo kunnen we nieuwe evenementen met Caroline en Justine verwachten, krijgen we nieuwe eindbazen te zien en kunnen spelers nieuwe schatten in paleizen bemachtigen.

Later deze week volgt meer informatie over Persona 5S, mogelijk een Switch-versie van Persona 5.

In 2017 gaf Bastiaan Persona 5 een 9 en noemde het de beste Persona-game tot nu toe.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • Als deze game kwa opzet hetzelfde is als Persona 4 golden. Dan sla ik deze game over :(. Geen zin om heel de game opnieuw te spelen met paar extra's voor de volle mep.
 • @ShadowhunterrX

  Snap je eigenlijk wel, had ook graag gezien dat de extra's ook als DLC mogelijk zijn te halen, maar ach, ik vind het het nog steeds waard.
 • Leuk dat de nieuwe locatie Kichioji is. dit is het station dichtbij het Ghibli museum en daar is een mooie wijk met een mooi park bij. Daar kunnen ze een hoop mee.
  Ik kijk er naar uit, hopelijk krijgt de switch versie direct alle content.
 • Day 1 buy zoals altijd bij Persona. Kan niet wachten! :)
 • Ik kan niet wachten dit spel voor de 4de keer te spelen met deze toevoegingen. :)
 • Persona 5 is mijn eerste Persona game, ik ben er nog niet helemaal doorheen dus ik denk dat ik deze ga overslaan.
  Ben wel benieuwd hoe anders sommige stukken zullen zijn nu Jokertje niet meer de hoofdpersonage zal zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren