1. Details over microtransacties in Fallout 76

Details over microtransacties in Fallout 76

Kosten van in-game aankopen nog onbekend

Bethesda kondigde al eerder aan dat Fallout 76 een microtransactiesysteem gaat krijgen. Volgens Pete Hines van Bethesda wordt de valuta van Fallout 76 Atoms genoemd. Met Atoms kunnen spelers in-game aankopen doen voor onder andere cosmetische items.

Atoms zijn te vergelijken met V-Bucks van Fortnite. Er is nog geen prijs bepaald voor het aanschaffen van Atoms. Bethesda wil in Fallout 76 gul zijn met Atoms. Hines zegt hierover dat Atoms om de oren van spelers vliegen tijdens het spelen, want Atoms zijn makkelijk te verdienen bij het uitspelen van kleine challenges. zoals voor het eerst een beest doden, het oppakken van fruit of het voor de eerste keer verlaten van de Vault.

Fallout

Iedereen die Fallout 76 reserveert voor de Xbox One krijgt 500 Atoms extra. Microsoft en Bethesda gaan in samenwerking ook een bundel van een Xbox One X uitbrengen met één terabyte geheugen samen met Fallout 76.

Bethesda kondigde eerder aan dat Perk Cards terugkeren in Fallout 76. Deze Perk Cards zijn alleen te verkrijgen bij het behalen van nieuwe levels en niet via het uitgeven van echt geld.

Fallout 76

Fallout 76 verschijnt 14 november voor PS4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • "Ze vliegen om de oren"… waarom dan voor echt geld aanbieden als ze zo makkelijk te krijgen zijn? Lijkt mij typisch een geval waar je er in het begin veel krijgt en daarna bijna niet meer.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren