1. Detective Pikachu-film gelekt: Soort van...

Detective Pikachu-film gelekt: Soort van...

Dance baby, dance!

De harten van veel Pokémon-fans deden even een sprongetje toen op het internet rondging dat de hele Detective Pikachu-film gelekt was en op YouTube zou zijn gezet. Al snel bleek echter dat het om een slimme marketingstunt ging van Warner Bros.

Hoewel de video (die dezelfde lengte heeft als de film) wél gewoon begint en ruim een minuut volkomen normaal lijkt, blijkt al snel dat Ryan Reynolds (het watermerk lijkt aan te geven dat dit zijn 'print' is) de film niet per ongeluk gelekt heeft. Wat volgt is Detective Pikachu die een uur en drie kwartier aan het dansen is.

Pech dus voor de mensen die niet van plan zijn om naar de film te gaan maar hem wel willen zien, maar het is wél een fijne verrassing als je geen genoeg kan krijgen van een dansende Detective Pikachu.

De aankomende verfilming van Detective Pikachu komt vandaag uit in de bioscoop en is gebaseerd op de gelijknamige 3DS-game. Pikachu helpt de jongen Tim, die op zoek is naar zijn vermiste vader. Check ook deze leuke castingtrailer die eerder dit jaar uitkwam.

Hou InsideGamer in de gaten voor een review door onze pokéspecialist Jacco Peek.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

 • Aaaawhh!
 • Gisteravond toen ik uit de Avengers kwam (tegenvaller, maar daarover wellicht meer in de vorm van membercontent), constateerde ik dat deze film om 0:00 in première ging omdat er een man met pikachumuts de bios kwam binnenlopen. Dat moet een echte fan geweest zijn.
 • @Luigi1985 lol… tegenvaller, als je geen marvel fan ben ga dan ook niet naar marvel films….
 • @Zorewin

  Ben geen ‘fan’ inderdaad, want het is zeker niet mijn favoriete genre, maar ik heb het gros van de films wel gezien, veel ook met plezier. Met Endgame heb ik me ook vermaakt, maar ten opzichte van de andere Avengersfilms vond ik m tegenvallen/de minste.

  Dat heeft verder niets met fan zijn te maken. Ik har gewoon iets meer verwacht/gehoopt.
 • @Luigi1985

  Heb em al 2 keer bekeken, is echt een zeer goede film. Beter dan age of Ultron in iedergeval.
 • @Luigi1985
  Altijd jammer als een film tegenvalt, zeker als je er naar uitkijkt. Zelf heb ik 'm nu 4 keer gezien en daar gaat nog wel een 5e keer bij komen. Ik blijf 'm gaaf vinden.
 • Die gaat de hele dag op repeat!
 • Meteen op Facebook geknald. Er zijn er altijd wel een paar die erin trappen, zeker aangezien ik 'm nog niet op FilmTotaal voorbij heb zien komen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren