1. gratis demo voor Detective Pikachu in de eShop verschenen

gratis demo voor Detective Pikachu in de eShop verschenen

Een kleine portie speurwerk

Spelers die nog twijfelen over Detective Pikachu kunnen een gratis demo downloaden om het te testen.

Wij hebben al sinds 27 maart een review voor Detective Pikachu, maar mocht het jou nog niet overtuigd hebben om het spel wel (of niet) te kopen, dan kun je de gratis demo downloaden in de eShop. Daarin kunnen spelers de eerste helft van het eerste hoofdstuk spelen om bekend te worden met het spel. Alle progressie wordt overgezet naar het volledige spel als spelers besluiten het dan toch te halen.

Bovendien laten de makers op de Detective Pikachu-website weten dat fans die het spel voor 22 april kopen een gratis code krijgen voor een thema die ze kunnen downloaden op de 3DS of 2DS en als achtergrond in kunnen stellen voor het Home-menu.

Detective Pikachu kan gespeeld worden op 3DS en 2DS. Een film met Ryan Reynolds als Pikachu is op dit moment tevens in de maak.

Detective Pikachu

Detective Pikachu kwam vorige maand uit en Jacco Peek schreef onze review. Volgens hem is het spel "donders goed". Overigens heeft het weinig te maken met de traditionele Pokémon-spellen. Er wordt niet gevochten, gevangen en getraind maar onderzoek gedaan om een zaak op te lossen. Bovendien loopt Pikachu rechtop, heeft hij een zware stem en heeft hij een cafeïne-verslaving. Ik kan persoonlijk niet wachten tot de nieuwe Pokémon-rpg aangekondigd wordt en ik hoop dat het uitkomt voor de Switch. Wie weet, misschien horen we wat op de E3. 

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren