1. Detroit: Become Human is klaar, morgen verschijnt een demo

Detroit: Become Human is klaar, morgen verschijnt een demo

De demo verschijnt in de PlayStation Store

Guillaume de Fondaumière laat weten dat Detroit: Become Human 'goud is gegaan' en dat er morgen een demo komt.

Dat vertelt hij in een blogpost. "We zijn erg blij en trots dat we vandaag aan kunnen kondigen dat, na er vier jaar gepassioneerd aan gewerkt te hebben, Detroit: Become Human nu officieel goud is gegaan." Dit betekent dat de ontwikkeling van het spel afgerond is. Er wordt nog wel gewerkt aan patches en eventuele uitbreidingen.

Bovendien kunnen fans vanaf 24 april de demo downloaden vanuit de PlayStation Store. Deze zal de eerste scène, 'Hostage' genaamd, bevatten en is rond de 3GB groot. In Nieuw-Zeeland kan de demo nu al gespeeld worden.

Ook laat Kotaku weten dat Quantic Dreams, verder bekend van Heavy Rain en Fahrenheit, de Franse krant Le Monde en de website Mediapart gaat aanklagen. Dit vanwege geruchten in januari dat de werkomgeving bij het bedrijf giftig en seksistisch zou zijn. Volgens Quantic Dreams is dit een smaadcampagne en nu gaan ze actie ondernemen tegen deze publicaties.

Detroit: Become Human kan vanaf 25 mei exclusief op PlayStation 4 gespeeld worden. Michel heeft het spel al wat gespeeld en deelt zijn ervaringen in onze preview.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Tof ! Ben gek op demos :)
    Ben wel benieuwd naar deze game. Heavy Rain vond ik erg goed, Beyond Two Souls vond ik geen hol aan.
  • Heb die demo al gespeelt op firstlook. Was erg tof
  • Fantastische graphics en als het verhaal in orde is wil ik zeker de demo spelen, alleen nog hard sparen voor een PS4 waar blijft de Xbox eigenlijk ??
  • @darroox

    De Xbox ligt al een tijdje in de winkel. Deze kan integenstelling tot de PS4 geen PlayStation games afspelen.
  • Oeh wat tof !
  • Dit vind ik dus echt helemaal niks.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren