1. Devil May Cry 5 heeft ongeveer 15 uur aan gameplay

Devil May Cry 5 heeft ongeveer 15 uur aan gameplay

Game verschijnt op 8 maart

In een interview met Capcom heeft gameregisseur Hideaki Itsuno bekendgemaakt dat Devil May Cry 5 ongeveer vijftien uur duurt. Dit betekent dat het tot op heden de langste Devil May Cry-game ooit gaat worden.

Itsuno gaf in een Q&A-sessie met pers in Seoul, Zuid-Korea onder andere antwoord op de vraag hoe lang duurt om de aankomende actie-rpg uit te spelen.

Volgens de website HowLongToBeat, waarop gemiddelde tijden te zien zijn voor het uitspelen van games, duurt het ongeveer zes en een half uur om het einde van de eerste Devil May Cry te zien. De langste game uit de serie is tot nu toe Devil May Cry 3, waarbij het ongeveer twaalf en een half uur duurt om het verhaal uit te spelen. Uiteraard gaat de teller flink omhoog wanneer spelers echt alles willen doen wat deze games te bieden hebben.

Op 7 februari verschijnt een nieuwe demo voor Devil May Cry 5 op PlayStation 4 en Xbox One. De inhoud van de tweede demo is nog onbekend. De vorige zette spelers in de schoenen van Nero in Red Grave City, waar zijn mechanische arm naar voren komt in spectaculaire gevechten tegen demonen. Naast Nero zijn ook Dante en V speelbaar in de uiteindelijke game.

Devil May Cry 5 verschijnt op 8 maart voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Als deze net zo vet wordt als DmC vind ik vijftien uur prima. Die heb ik meerdere keren uitgespeeld. Volgens mij (correct me if I am wrong) kon je in de tweede run al iedere vijand op ieder moment tegenkomen en in de derde run was de vijand in een keer dood als je m raakte, maar jij ook als de vijand jou raakte.
  • @Luigi1985
    Dat is vermoedelijk het heaven or hell principe wat je als laatste noemt. Een van de vrij te spelen moeilijkheidsgraden die ik herken uit devil may cry4 (en vermoedelijk dus ook in andere delen). Ondanks dat er wat kritiek was op dmc, van wat verstokte fans van de serie, vond ik het ook een erg lekkere game.
  • @xevulutionx

    Het was voor mij eigenlijk de eerste DmC. Heb ooit wel eens bij iemand anders een deel gespeeld, maar dat was dan slechts een uurtje ofzo. Vond vooral de sound track erg vet.
  • @Luigi1985
    Ik denk dat je het beste je DmC mindset beter kan vergeten. Deze game zal op en top Japans zijn en DmC was toch meer westers. Dus meer corny en over de top zal het nu worden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren