1. Devil May Cry 5 wordt mogelijk aangekondigd tijdens e3

Devil May Cry 5 wordt mogelijk aangekondigd tijdens e3

Het domein is aangevraagd door GMO Internet Group

Een Resetera-gebruiker merkte op dat GMA Internet Group een domein heeft aangevraagd voor Devil May Cry 5.

GMO Internet Group heeft vaker met Capcom samengewerkt. Zo heeft het bedrijf geholpen met het maken van Resident Evil-games en Monster Hunter World. In 2016 werd door GMO een domeinnaam aangevraagd voor Resident Evil 7 en in 2017 gebeurde hetzelfde voor Monster Hunter World.

Dat een domein is aangevraagd betekent niet per se dat Devil May Cry 5 in de maak is. Het is mogelijk dat Capcom dit enkel gedaan heeft om te voorkomen dat iemand anders dat eerst doet. Daarentegen vraagt Capcom meestal pas een domein aan als er een aankondiging op komst is. Om deze reden verwachten fans een onthulling op E3. Devilmaycry5.com werd op 18 mei aangevraagd en vervolgens werd het domein op 1 juni vernieuwd.

Bovendien vonden fans tijdens hun zoektocht naar informatie over Devil May Cry 5 ook dat de domeinnaam voor Resident Evil 2 recentelijk vernieuwd is. Op Resetera denkt men dat dit verwijst naar een aankondiging van een remake van de game. Eind 2015 liet Capcom weten dat ze Resident Evil 2 opnieuw aan het ontwikkelen zijn, maar sindsdien is er geen nieuws meer over geweest.

Lees meer over de E3 op Insidegamer.nl/E3.

DmC: Devil May Cry

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Hoop dat ie heel wat beter is dan de reboot.
  • DmC voor de PS3 was de eerste die ik speelde. Die vond ik erg vet. Vooral de soundtrack van Noisia ^^…

    Ik was toen bezig met de tweede ronde en toen ging m'n PS3 kapot en was ik dus de savegame kwijt. Ik geloof dat je bij de tweede keer alle vijanden op elk willekeurig moment kon krijgen. Mijn doel was om m voor de derde keer te spelen, omdat je bij de derde keer na één keer raken dood zou gaan en vijanden ook met één klap kon uitschakelen. Helaas heb ik nooit de moed en tijd gehad om opnieuw te beginnen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren