1. Devil May Cry 5-beelden onthullen nieuw personage

Devil May Cry 5-beelden onthullen nieuw personage

Nero kan ook aan de slag met de Mega Buster

In nieuwe gameplay-beelden van Devil May Cry 5 wordt gehint naar V, het derde speelbare personage van de game. Ook zien we Dante en Nero monsters afslachten alsof het niets is.

In de traditioneel gewelddadige gameplay-beelden is te zien dat een aantal klassieke wapens terugkeert, zoals het zwaard Rebellion. Daarnaast maakt Dante gebruik van zijn motor in gevechten, door het voertuig doormidden te breken en met beide delen vijanden door levels te slaan.

Aan het einde van de trailer wordt V getoond, die volgens Capcom het derde speelbare personage in Devil May Cry 5 wordt. Vooralsnog is er weinig bekend over het mysterieuze personage.

Tot slot wordt ook de blauwe Mega Buster uit Mega Man onthuld. Nero kan deze aan zijn bionische arm bevestigen en gele energiekogels schieten op monsters. De Mega Buster is exclusief voor bezitters van de Deluxe Edition van de game.

Devil May Cry 5 verschijnt op 8 maart voor PlayStation 4, Xbox One en Windows 10.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren