1. Devil May Cry verschijnt deze zomer voor de Switch

Devil May Cry verschijnt deze zomer voor de Switch

Game komt alleen digitaal uit

Er komt deze zomer een Switch-versie uit van de eerste Devil May Cry.

Dat deed het bedrijf via Twitter. In het bericht staat dat de game ergens deze zomer voor de Switch verschijnt. Op de officiële website die daarna lanceerde, valt te lezen dat de game alleen digitaal voor de console verkrijgbaar komt. Het is verder niet bekend in hoeverre de Switch-versie van het origineel gaat verschillen.

Devil May Cry verscheen in 2001 op PlayStation 2. Later kwam er een collectie van de franchise met deel 2 en 3 uit op PlayStation 4, Xbox One en pc. Het is niet bekend of de vervolgen ook naar de Switch komen.

Devil May Cry ontstond in eerste instantie als een nieuwe Resident Evil-game, maar het spel verschilde zo van die franchise dat het een geheel eigen serie werd. Het spel staat bekend om zijn stijlvolle, snelle actie en stoere hoofdpersonage in de vorm van Dante. Eerder dit jaar verscheen Devil May Cry 5 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • De eerste DMC op een Nintendo-console naar mijn weten. Wel tof ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren