1. Devolver Digital kondigt drie games aan op E3

Devolver Digital kondigt drie games aan op E3

En een plastic munt

Op de E3-persconferentie van Devolver Digital werden drie games en een plastic munt onthuld.

Tijdens de persconferentie drijft de presentatrice, Nina Struthers, de spot met lootboxes door een aankondiging van de LootBoxCoin. Hoewel de munt meer een satirische ondertoon heeft, kunnen fans, als ze dat willen, de munt daadwerkelijk aanschaffen voor 150 dollar.

Bij de productbeschrijving wordt vermeld dat "je er niets mee kan kopen. Sterker nog, het slaat nergens op als je een LootBoxCoin aanschaft, tenzij je een groot fan bent van Fork Parker, Nina Struthers en Devolver Digital en je hiermee je loyaliteit wil bewijzen".

Devolver Digital

Metal Wolf Chaos XD

Naast de munt werden ook videogames aangekondigd, waaronder Metal Wolf Chaos XD. Dit is een wereldwijde release van Metal Wolf Chaos, een game die in 2004 uitkwam voor de Xbox en enkel speelbaar is in Japan. In de game neemt men het als de president van Noord-Amerika op tegen de vice-president.

Devolver Digital werkt samen met General Arcade om de gameplay en graphics op te poetsen en 4K-resolutie te ondersteunen. Er is nog geen releasedatum, maar Metal Wolf Chaos XD komt dit jaar nog uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

My Friend Pedro - Bananas

Devolver Digital onthult My Friend Pedro - Bananas: een game waarin spelers in opdracht van een goedgebekte banaan door levels heen balletdansen terwijl ze vijanden overhoop schieten.

My Friend Pedro - Bananas komt in 2019 uit voor pc en Nintendo Switch.

SCUM

Tenslotte kondigt Devolver Digital SCUM aan. Een open wereld survival-game waarin spelers gevangen zijn op een eiland en bestookt worden door grote robots en andere gevangenen.

Devolver Digital zegt tevens dat de game in augustus in early access gaat op Steam. Een releasedatum is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren